Egy hete voltam együtt a barátommal és megszakításosan védekeztünk, de 2 napja úgy érzem mintha valami szurkálna belülről. Elkaphattam valamit? 16/l
Nagyon sajnállak. Nem vagy valami szerencsés helyzetben, de ami most a legjobb amit tehetsz az az, ha szépen leülsz a szüleiddel és elmondod nekik a történteket.
Lehet, hogy szigorúnak ismered őket, de te végül is a lányuk vagy. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak téged bántani, mert a legjobbat akarják neked.
A barátod meg egy felelőtlen BAROM!!! Nem értem, hogy gondolhatta, hogy bármiféle védekező eszköz nélkül közösüljön veled. Manapság már nem egy féle dolgot kitaláltak az ilyesmire, nem szégyen óvszert húzni. Van köztük olyan vékony is, ami szinte fel sem tűnik, hogy ott van. Kiba..ott.l önző dolog volt ez tőle.
Odafigyelhetett volna rád, ha már annyira szeret. A te tested fog átmenni változásokon nem az övé.
Ha végül is úgy döntesz, hogy megtartod a kicsit, akkor ne félj gyerektartást kérni tőle, ha nem kíván részt venni a gyerek életében. A szüleid a jogi dolgokban is biztos segíteni fognak ha arra kerülne sor.
Valószínűleg csak azért neveltek szigorúan mert a legjobbat akarták neked. 26/F
a barátja nem írhatja alá az abortuszos papírt - jogilag kizárt
a szülőjének, gondviselőjének kell lennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!