Egy hete voltam együtt a barátommal és megszakításosan védekeztünk, de 2 napja úgy érzem mintha valami szurkálna belülről. Elkaphattam valamit? 16/l
abortuszt 12. hétig végzik el szociális alapon, tehát sok időd nincs
nem voltam ilyen tanácsadáson vagy elbeszélgetésen, de annak a lényege, hogy tudsz-e felelősen dönteni, biztos az abortusz-e a megoldás
és szerintem igenis meg fog próbálni rábeszélni, hogy hordd ki és utána add örökbe
az orvos bunkó volt valóban, bár van igazság abban amit mondott...
a barátod viszont...jól melletted áll...
ő volt felelőtlen, és ő hazudott neked, a te felháborodásod volna a normális
és még valami, dönthetsz úgy is, hogy megtartod
a terhesség idejét is megállapította az orvos? mert szerintem nem a mostani esetnél történt
Olvasva a soraidat egyre jobban sajnállak, h ilyen bagázsban vagy. Nem a te hibád h teherbe estél. Részben a tiéd is, mert hallgattál a barátodra. Régen már az első alkalommal teherbe estek a lányok. Ez nem bénaság, szimpla biológia. Ha meg elhagyna, akkor dobd ki te, és olyan srácot keress, aki SZERET, és támogat, bármi is történik! A jelenlegi nem olyan.
A szüleiddel mindenképp beszélned kell. És legyen ott a barátod is! Ő is felelős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!