Egy hete voltam együtt a barátommal és megszakításosan védekeztünk, de 2 napja úgy érzem mintha valami szurkálna belülről. Elkaphattam valamit? 16/l
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 09:26
51/216 A kérdező kommentje:
Meg megmosakodtam utána egyből
2015. márc. 7. 09:35
52/216 A kérdező kommentje:
Ha az vagyok tényleg, akkor elmegyek, de amig nem biztos addig nem.
2015. márc. 7. 09:38
53/216 A kérdező kommentje:
HPV ellen beoltottak tavaly, úgyhogy nemlehetek rákos
2015. márc. 7. 09:43
54/216 Rékcsi válasza:
Menj el dokihoz, amint tudsz! Ez csak rosszabb lesz!
55/216 A kérdező kommentje:
2 nap múlva tesztelek akkor megint és ha megint 2 csík lesz akkor elmegyek dokihoz, de remélem nem kell oda anyu, mert nemszeretném ha megtudná.
De ha pozitív lenne, akkor tud az orvos felírni tablettát, igaz?
2015. márc. 7. 13:11
56/216 anonim válasza:
Ha terhes lettél, tabletta minek? Vagy milyen tabletta? Akkor már abortuszra kérhetsz egy időpontot, és mivel nem vagy 18, jó lenne ha tudna róla anyukád is... Barátod mit szól ehhez?
57/216 anonim válasza:
"De ha pozitív lenne, akkor tud az orvos felírni tablettát, igaz?"
Ha esemény utáni tablettára gondoltál, azt a védekezés nélküli aktus után 72 órán belül lehetett volna bevenni.
Ha a teszted pozitív, az orvos annyit tesz, hogy ultrahangon megállapítja, hogy méhen belüli terhességről van-e szó. Ha igen, akkor két választásod van - de ezt nyilván te is tudod.
58/216 A kérdező kommentje:
Barátom szerint csak beképzelem, meg hisztizek, de szerinte nem estem teherbe.
Tényleg nincs semmilyen tabletta ami még segítene?
2015. márc. 7. 14:57
59/216 A kérdező kommentje:
Még csak 19 nap telt el, biztos segít még valami.
2015. márc. 7. 14:58
60/216 anonim válasza:
Nincs tabletta. Abortusz, ez a lehetőséged van, ha teherbe estél. Én a helyedben biztos elmennék az orvoshoz, akármi van is. A választásodhoz meg külön gratulálok, igazán rendes és felelősségteljes fiút sikerült választanod. Miért nem akart gumit húzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!