Egy hete voltam együtt a barátommal és megszakításosan védekeztünk, de 2 napja úgy érzem mintha valami szurkálna belülről. Elkaphattam valamit? 16/l
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 09:26
161/216 anonim válasza:
Remélem minden oké veled kérdező!Kitartás és sok sok erőt kívánok ehhez neked!
162/216 anonim válasza:
Ezt vegig olvasva en is csak azt tudom mondani, hogy nagyon sok erot, kitartast kivanok Neked, es remelem hogy evek mulva, mikor a gyerkoc nagyobb lesz, mar orulni fogsz hogy megkuzdottel a problemakkal!
Ismeretlenul ugyan, de NAGYON buszke vagyok Rad!
18/F
164/216 anonim válasza:
Ne bánkódj a barátod után.
Hogy vagy?
165/216 A kérdező kommentje:
Október 12- re írtak ki, jól vagyunk nagyjából
2015. szept. 23. 23:09
166/216 anonim válasza:
Most olvastam végig az összes választ a kérdésednél, és hát meglepett... De szerintem Kérdező jól döntöttél, hogy nem adod örökbe a nem sokára születendő babádat. :)
Tarts ki. :)
167/216 Rékcsi válasza:
Na hogy vagytok? Minden rendben? :)
168/216 anonim válasza:
Mi a helyzet kerdezo?megszuletett Mar a Babad?
Minden rendben van?
Kivanok neked sok erot es kitartast!
169/216 A kérdező kommentje:
Megszületett de nagyon nehezen. Jól vagyunk mind a ketten, de ő picit besárgult és elvitték lámpázni.
Jó kívánságokat köszönöm
2015. okt. 28. 21:30
170/216 anonim válasza:
Örülök neki, h jól vagytok. :) Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!