14 éves vagyok, hüvelygombám van. Hogy kezeljem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Napok óta ég lent, folyásom van. A hüvelyem bedagadt. Nem tudom, mit csináljak. Kérlek, ne mondjátok, hogy menjek el orvoshoz. Nem tudok. Angliába költöztünk három hónapja, és egyikünk sem tud még angolul. Júniusban megyünk haza, és nem hiszem, hogy addig kéne húzni a dolgot. Ja, és még valami. Amikor anyumnak elmondtam, vett Canesten Kombit. Csak a krémet használom. Az segít? És ha nem, akkor a kúpot lehet? Csak mert a betegtájékoztató szerint 18 év alatt nem ajánlott. A krémre nem tudom, hogy vonatkozott-e, anyum mindenesetre azt mondta, kenegessem.2015. febr. 20. 02:01
1/3 anonim válasza:
A canesten kombinak pont az a lenyege, hogy KETTOT EGYUTT KELL HASZNALNI! Hasznald el mindkettot es ha akkor sem javulsz irany az orvos es kezzel-labbal magyarazd el mi bajod. Sok magyar van angliaban biztos van valaki aki segithet neked!
2/3 anonim válasza:
Csak van ott valaki ismerős, aki leírja a panaszaidat egy papírra angolul, amit megmutatsz az orvosnak.
3/3 anonim válasza:
A krém arra való, hogy a külső tüneteket enyhítse. A gombát nem fogja elmulasztani. Használnod kell a kúpot is! Én 16 vagyok és már 3x használtam, nem lesz semmi bajod tőle.
Ha a kúptól nem múlik el, akkor muszáj lesz orvoshoz menned. Megkéred egy ismerősödet, hogy fordítsa le és elmész nőgyógyászhoz. De előbb próbáld ki a kúpot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!