Hüvelygombám van. Mivel kezeljem a barátomat, hogy ne fertőzzön vissza?
Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 13:27
1/4 anonim válasza:
Voltál orvosnál? Akkor, ha szóltál volna (nem baj, legközelebb már tudni fogod), a nőgyógyász rögvest ír a párodnak is gyógyszert. Most pedig, amikor kiváltod a patikában, amit a doki írt, kárdezd meg a patikust, hogy ugyanilyen hatóanyaggal mit tudna férfi számára adni. Ha csak receptköteles van, akkor irány a bőr-és nemibeteggondozó, ott felírják neki.
2/4 anonim válasza:
Én Canestent használtam, mert 1 nap alatt eltüntette a gombát. A párom Canesten combit néhány napig, addig meg szünetelt a szex.
3/4 anonim válasza:
Kaptál rá valamit? Ha igen mit? Én 3 hónapja szenvedek fertőzéstől, most fogom elkezdeni a 3. adag 10db-os kúpot amit a doki írt. Nem partnertől kaptam vissza, mert 3 hónapja nem sexeltünk :( de ha egyszer én is átadtam neki legelsőnek én sem tudom mivel kezeljem le, mert aztóa sajnos még ezzel nem foglalkoztunk, mert neki meg műtéte volt. De ha ő is meggyógyul őt is le kellene vmivel kezelni csak nem tudjuk mivel. Amit én kaptam annak nincs férfire kenhető ugyanolyan hatóanyagú krémje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!