Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Visszatérő hüvelygombám van....

Visszatérő hüvelygombám van. Mivel tudom megelőzni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem visszatérő hüvelyi fertőzésem ami nem gomba, már 3 hónapja... nem jönnek rá, hogyan mitől, úgyhogy ha kapsz rá választ én is elolvasnám.
2010. nov. 25. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Okozhat ilyet fogamzásgátló, nem pamut fehérnemű, tanga, nem megfelelő anyaggal való tisztálkodás, antibiotikumok meg egy csomó gyógyszer, illatosított tisztasági betét.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Gondold végig, hogy ezek közül használsz-e vmit.

Esetleg orvostudakozo.hu-n Dr. Hamvas Ferenc válaszai között nézz utána a tejsavas irrigálásnak, és próbáld ki.

(Előbb nézz szét a válaszok között, feleslegesen ne tegyél fel új kérdést)

2010. nov. 25. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Vegyél a DM-ben,vagy egyéb drogériában (vagy Hipermarketekben) intim mosakodó gélt,törlőkendőt,és figyelj jobban a higiéniára.Nem megbántani akarlak,arra gondolok,hogy pl.használj külön kistörölközőt "oda",amit naponta cserélsz.Lehet,hogy elszaporodtak a candida-gombáid,amik mindenkiben vannak,változó mértékben.Ez lehet pl.a túl sok gyorsan felszívódó szénhidrát fogyasztásától.Nézz utána a diétának a neten.A lényege,hogy kerülni kell a gomba táplálékait (cukor,savanyított,erjesztett dolgok,élesztő),és ajánlatos természetes gombaölőszert fogyasztani (pl. grapefruit magcsepp,probiotikumok).Kapható tejsavas irrigálókészülék is,ami szintén segít helyreállítani a hüvelyi flórát.
2010. nov. 25. 16:40
 4/8 anonim ***** válasza:
MOndjuk ha többet írnál a problémádról sokat segítene. MIóta van, mit kaptál eddig rá, mennyi időn belül jön vissza , van e partnered, őt kezelik e stb...
2010. nov. 25. 16:40
 5/8 A kérdező kommentje:
kb.1999-óta van ez a hüvelygombám. Évente legalább 3-4 alkalommal előjön. Mindent betartok, ezeket a dolgokat már orvos is javasolta: pamutfehérnemű, szoros nadrág kerülése....8 éve van élettársam. Most valószínű, hogy a terhesség miatt van és nem múlik már 3 hete. Canestent használok. Angliában vagyok, itt sok választás nincs és az orvosok sem mondanak túl sokat.Köszi a válaszokat!
2010. nov. 25. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom a heti irrigálást ajánlotta tejsavas oldattal, nekem van 3 hónapja fertőzésem, amit nemtudnak kikezelni. Rajtam sem segít semmi. Próbáld ki te is irrigálj hetente egyszer, és hátha megerősödik odabent..
2010. nov. 26. 10:05
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Tüneteid a candida gomba túlburjánzása miatt állnak fenn!

Tudom miről beszélek,nekem is ez van, sőt! Az időnkénti hüvelyproblémák mellett az elmúlt több mint fél évben iszonyú erősen korpásodik a hajam! Ugye ezt is gomba okozza. A számban baromi gyakra jön ki afta (a kis fájdalmas hólyag) valamint régóta erős hajhullásom van! Állandó fáradtság, gyengeség! Az ősszel már 3.szor vagyok beteg, pedig régebben ez egyáltalán nem volt jellemző, mint ahogyan a többi tünet sem! Kivizsgálásokon természetesen voltam, többnyire negatív eredmények. Nekem biztosan a candida okozza az összes tünetemet.

2 hete elkezdetem csökkenteni a cukros és élesztős termékek fogyasztását. A drasztikus hirtelen diétába nem kezdtem bele rögtön, inkább fokozatosan szoktatom le magam róla, így hatásosabb. A candida diétáról bővebben olvashatsz az interneten. Ezt próbáld meg, idővel jobb lesz! Én is ebben bízok! Kitartás!

2010. nov. 29. 18:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 30. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!