Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van visszatérő hüvelygom...

Mitől van visszatérő hüvelygombám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy koszos disznó, elég figyelmet fordítok az intim higiéniára, általában Lactacyd femina mosakodógélt használok, ami savas. Valami miatt mégis újra meg újra előjön a gomba. Valamitől felborul a PH-m? vagy mi? és mégis mit lehet tenni ellene? nem eszek túl sok cukrot, jó azt se mondom hogy semennyit... fogamzásgátlót nem szedek.

19/L

2011. márc. 6. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Van partnered?Tőle is elkaphatsz "bármit"

Így te hiába teszel meg mindent...

2011. márc. 6. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
használj probiotkumot,lehet a védekezőképességeddel van gond az inmunerösitő is.a tulmosakodás sem jo.
2011. márc. 6. 20:38
 3/6 A kérdező kommentje:
van partnerem, de igazából már pont emiatt olyan ritkán vagyunk együtt, hogy nem valószínű hogy tőle kapom el :(
2011. márc. 6. 20:42
 4/6 anonim ***** válasza:
A Lactacyd feminát felejtsd el, attól tuti visszakapod a gombát.
2011. márc. 6. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor téged kezelnek, akkor a partneredet is kell! Különben oda-vissza adogatjátok. Egyébként vkinek nem jön be az intim mosakodó. Lehet neked sem.
2011. márc. 7. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az intim mosakodót. Én amikor azzal próbáltam "segíteni" a dolgon, még több folyásom lett. Szóval kukába vele.

Esetleg egy gombaellenes kezelés után próbálkozz rendszeres tejsavas irrigálással.

Egyébként visszatérő folyást pl. méhszájseb is okozhat. Én is sokáig küszködtem folyással, mire egy normális doki lefagyasztotta a méhszájsebem, utána 3 hónapig irrigáltam tejsavval, minden nap, és ma már csak heti 1szer v kétszer szoktam, megelőzésképp. És azóta semmi bajom.

Szóval lehet hogy egy alapos kivizsgálás jó lenne: méhszájvizsgálat, kenetvétel. És ha ilyen téren minden ok, akkor valószínű hogy tényleg felborult a PH-d, én meg arra az irrigálást tudom javasolni.

Jobbulást!!

2011. márc. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!