Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok. Nincs menszesz...

13 éves vagyok. Nincs menszeszem. Nagyon zavar valamit lehet csinálni hogy esetleg hamarabb megjöjjön?

Figyelt kérdés
értelmes normális válaszokat várok

2015. febr. 17. 17:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat köszönöm! a bunkónak meg tipli van..
2015. febr. 17. 21:01
 12/14 anonim válasza:
13 évesen még ne zavarjon! Én 16 múltam, mikor először megjött, és nem bánom, hogy ilyen későn... Jobb is így :/ Most is "szenvedek" vele :D
2015. febr. 18. 00:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj! 17 éves korig kellene megjönnie, addig minden normális így.
2015. febr. 18. 18:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is nagyon vártam, de kár volt. 14 évesen megjött, és undorító, fájdalmas, kellemetlen. Jó, megijeszteni sem akarlak, ki lehet bírni. De én az elsőnél konkrétan sírtam, annyira furcsa volt. Nem olyan izgalmas mint hiszed.:)

14/L

Ja és nem nagyon lehet semmit tenni, a saját belső órád szabja meg. Lehet, hogy már 1 hét múlva lesz, lehet, hogy csak évek múlva. Ne várd, akkor hamarabb eljön az idő. Általában mindig akkor jön meg, ha nem számít rá az ember (nálam így volt:D). És ne aggódj, teljesen normális, ha valaki később érik meg erre. Nekem az fura, hogy egyesek már 9-10 évesen menstruálnak, hiszen gondolj bele, ennyi évesen is betétekkel és vérrel foglalkozni nem a legjobb dolog. Ráérsz még, sok évig bajlódsz majd vele, hidd el.

2015. febr. 23. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!