Kérlek segítsetek? ( fenék körüli problémák)
A végbélnyìlásom felett a farpofáim között húzódik egy seb féleség. Volt olyan érzésem mintha ott " össze lenne ragasztva a fenekem". Fájt ha próbáltam széthúzni. Ma pedig pisilés után ahogy megtöröltem éreztem mintha valami váladék folyt volna belőle ezért megtöröltem. De sajnos erősen ìgy elkezdett vérezni. Mi lehet ez?
18/l
Tudom kicsit késő, de... jobb későn mint soha.
Ha ezt a farokcsont alatti kis bőrnél tapasztaltad, nekem is volt ott seb. Túlzott terhelés (nyújtás, futás) során megrepedhet az a kis feszes bőrdarab, és elég durván tud vérezni. Nekem úszás közben történt, görcsöt kaptam, és magzatpózba rántottam a lábam hirtelen, de csak a egyik jött... ott megrepedt a bőr, és nagyon durván vérzett, kb mintha a seggembe szúrtak volna egy kést. Szerencsére bajom nem lett, doki sem kellett, gondolom a végén neked sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!