Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkati problémák?

Figyelt kérdés
Sose voltam megelégedve a testalkatommal, és mindig erre fogtam, hogy nem tetszem senkinek.. amivel egyedül meg vagyok elégedve az izmos hasammal és a keskeny derekammal. Mióta elkezdtem rendszeresen keményen edzeni és helyesen étkezem annyit sikerült orvosolni, hogy a fenekem most már kerek és jóval nagyobb, sőt már túlságosan is, mert így aránytalan lett a testem. Pici cicik, és nagy fenék. Bevallom nagyon félek, hogy most már végképp nem fogok tetszeni senkinek.

2014. jún. 18. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mesés alakod lehet:/
2014. jún. 18. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
*Throws a bag of attention*
2014. jún. 18. 10:47
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is jól nézhetsz ki :)
2014. jún. 18. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:

nem értem ezt a sok nőt...ennyit szenvedtek a testetekkel! fogadd el a tested, szeresd meg, mindig mosolyogj és akkor a kisugárzásodba és a mosolyodba fognak beleszeretni! nem azt mondom, hogy hanyagold el magad, legyél igenis igényes, de ne akarj klón lenni!!! önmagad legyél ne a médiából vett "férfi ideál"-t akard a tükörben látni! például nekem az álmaim nője kívülről ennyit takar: nőiesen telt, gyönyörű babaarc, mindig mosolyog, nem magasabb nálam, nincs tetkó/piercing.

konkrétan a melle/feneke/hasa nincs meghatározva! a volt barátnőmnek például széles csípője volt, nem volt túl nagy, de azért nem is volt kicsi melle, de a mosolyába beleszerettem és abba aki belül volt!

legjobb barátom barátnője nem tetszik arcra, de amikor mosolyog mintha teljesen más lány lenne, nagyon megszépül az arca! ő sem szereti magát, nem sokszor mosolyog mert neki is önbizalomhiánya van, csöndes, visszahúzódó lány, de amikor mosolyog mintha nem is önmaga lenne! a kisugárzása olyan mintha azt mondaná "határozott, szeretettel teli, aranyos lány vagyok"

szóval legyen önbizalmad, mosolyogj és légy boldog! ja és itteni válaszokból láttam, hogy sokaknak bejön a nagy fenék, kicsi mell kombináció, szóval nincs mitől félned :)

CSAK MOSOLYOGJ!!!

21F

2014. jún. 18. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor körte alkatod van?:D

Nyugi, nekem is, és sok srácnak bejövök.

Meg amúgy is, elvileg a körte alkat a legnőiesebb. :D

2014. jún. 18. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg egy nagy q*rva vagy, aki minden szánalmas módszert kitalál, csak, hogy a sok állóp*csű 17 éves szűz droid olyanokat írogasson neked, hogy "Szerintem tök szép lehetsz". Holott tudod nagyon jól, hogy amíg nem vagy gusztustalanul dagadt addig bárki szívesen szanaszéjjel b*szná a p*nádat, mert a férfiállat olyan, hogy bármire feláll neki ami mozog és van rajta lyuk.
2014. jún. 18. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Kis mell, nagy fenék, ez a gyengém :$
2014. jún. 18. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!