Hüvelygomba & önkielégítés?!
Figyelt kérdés
Nem okozok azzal nagyobb bajt, ha gombás fertőzés mellett önkielégítést végzek? Lehet hülye kérdés, de elgondolkodtam rajta.. :D2015. jan. 26. 10:01
2/10 A kérdező kommentje:
Most miért?? Csak a kezemmel odanyúlok és csak a csiklómat izgatom, lentebb nem megyek természetesen... Ennyi eszem azért van! :)
2015. jan. 26. 10:15
3/10 anonim válasza:
Uralkodj már magadon inkább 1 hétig!
4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem egy hete vagyok így.. :( De már szerencsére javulok!
2015. jan. 26. 13:07
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem rontassz vele a dolgon.Nem értem,mi baja az előttem szólóknak,de egy nőnek is lehetnek igényei és ha csak nem olyan durva gombád van,hogy még a pisilés is fáj,akkor miért is ne?Ha jól esik,csináld csak.Nyilván vigyázz arra,hogy megfelelő higiéniai körülmények között.Egyébként nem hiszem,hogy rontana a helyzeten:)
6/10 anonim válasza:
Szerintem is lehetnek egy nőnek igényei és nem nem csak az ösztönei után kellene loholnia. Picit légy türelmes és várd meg amig elmúlik és egészséges leszel.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerencsére már meggyógyultam! :)
2015. jan. 27. 15:41
10/10 anonim válasza:
Már nem lényeges, de azért idemásolom, hogy ne mindig a csak úgy kisujjból kirázós, mindenhez értő emberek kommenteljenek ide, hanem egy orvos is elmondja a véleményét... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!