Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már nem csak szex után, hanem...

Már nem csak szex után, hanem vibrátor-önkielégítés után is csípő, égő érzést érzek. Ez mitől van?

Figyelt kérdés

Nem sűrűn használtam eddig vibrátort, de sok időt kell különtöltenünk a barátommal, így beszereztem egyet. Sokszor gondot okozott szexnél, hogy nem bírtam sokáig, mert elkezdett égni, meg csípni főként a hüvelyem elején, és két oldalt előrébb. Sokszor meg is repedt a bőröm a hüvely felett. 2 éve járogatok ezzel nőgyógyászhoz, de egyik sem mondott semmit, ami javított volna a helyzeten. (síkosítóból is nagyon sok félét használtunk már, és sokat is..). Voltam már bőrgyógyásznál is, de ő is csak egy szórólapot adott valami vény nélkül kapható kenőcsről.

Aztán kipróbáltam a vibrátort. Az elején az is csípett, de azthittem elmúlik. De nem, mert minden egyes használat után csíp.. Csak kevesebb ideig, mint szex után...

Mitől lehet ez? Teljesen tanácstalan vagyok... Tényleg én vagyok ennyire száraz, hogy még a síkosító sem segít ezen, és kezeljen magam hüvelyhidratálóval? Vagy mivel?

Borzasztó rossz így.. Egy kiadósabb szex után 4-5 napig hozzá sem tudok érni, mert annyira kellemetlen..

21L

2014. nov. 5. 14:53
 1/7 csabika1971 ***** válasza:
Szerintem keress egy olyan orvost aki foglalkozik is veled. Mert ezt nem ártana kivizsgáltatni komolyabban, hogy mitől van és miért. És ne innen laikus kibicelők tanácsaiból akard magad gyógyítani.
2014. nov. 5. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne bőrgyógyászhoz menj, hanem nőgyógyászhoz! ;) Valószínűleg elkaptál valamilyen hüvelygombát, nagy valószínűséggel candida albicanis fertőzést. Kapni fogsz egy hüvelykúpot, be kell szedned két szem fluconazole-t, pasid kap egy kenőcsöt, és szintén két fluconazole-t, aztán kész, probléma megoldva.

A krém - canesten - valóban vény nélkül kapható.

2014. nov. 5. 15:05
 3/7 A kérdező kommentje:

de a két év alatt legalább 5 orvosnál voltam már, volt akinél többször is, (évente átlag 4x megyek, legtöbbször ez miatt) és kaptam már Klion kúpot, Pumafucort kenőcsöt, Cikatridina kúpot, és egyik sem mulasztotta el. A Klion kúpot amikor kaptam, akkor a barátom is kapott egy kenőcsöt (pimafucort), de attól sem változott semmi.

Legutóbb amikor voltam nőgyógyásznál (július végén) azt mondta az orvos, hogy ő már nem tud erre mit mondani, ő nem talál semmit, ami okozhatná ezt..

2014. nov. 5. 15:24
 4/7 csabika1971 ***** válasza:
Ezért keres olyan dokit aki beutal valahova kivizsgálásra. Mert láthatóan ez nem általános probléma, és nem tudják orvosolni. Ezért kérd a kivizsgáltatásod.
2014. nov. 5. 15:26
 5/7 anonim ***** válasza:

És a lelked rendben van-e? Pihent és nyugodt ember vagy?

Mert ha nem, az belenyúl ám a szexbe, akár férfi, akár vibrátor.

2014. nov. 5. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor kérek majd legközelebb mindenféle képpen egy kivizsgálást..

A lelkem viszont sosem volt rendben... De emlékszem, hogy a mélypontokon sem mindig fordult elő ez a csípő érzés szexnél.

2014. nov. 5. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem arra gondoltam, hogy a lelked miatt csíp, viszont a lelked miatt esetleg nem reagálsz kellően a finomabb ingerekre, és az erősebbek, meg kicsit kidörzsölnek,talán túlságosan megnyomkodnak, az kicsit begyullad stb. stb.
2014. nov. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!