Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rendszeres fogamzásgátló...

Vanda1995 kérdése:

Rendszeres fogamzásgátló tabletta szedése mellett időben megjött a menstruációm, viszont nagyon gyenge. Miért?

Figyelt kérdés

Első nap sötétbarna volt és sok, most nagyon kevés és átlátszó szinte, épphogy van pirosas árnyalata.

Hasam görcsöl, alhasi tájékon feszül. Néha megszédülök. Mitől lehet? Remélem nem vagyok terhes.

20 éves leszek.

Előre is köszönöm!

2015. jan. 24. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rendesen szedted, nem valószínű a terhesség. De azért ha nem jön meg rendesen, egy teszt nem ártana.
2015. jan. 24. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló csökkenti a menzesz mennyiségét, és erősségét.
2015. jan. 24. 23:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert a fogamzásgátlők egyik hatása,mhogy fékonyítják a nyálkahártyát a méh falán.

Ha mégisnteherbeesnel ne legyen hol, vagyis ideális hely, hogy megtapadjon a megtermékenyített pete.

Nem jelent semmit a keves vérzes, en ennek ellenére, ha nepagyon hirtelen nagyon más valami szoktam egy tesztet vegezni,msosem volt még gond..

Sőt, nekem volt, hogy ki is maradt, ha nem rendszeres,akkro normális, nem is kell tabit váltani.. Azért én pánikban mentem a dokihoz..

2015. jan. 25. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló tabletta vékonyítja a méhnyálkahártyát annak érdekében, hogy egy esetleg megtermékenyült petesejt, nehezebben ágyazódjon be.

A vékonyabb nyálkahártya miatt, kevesebb a távozó menstuációs vér.

2015. jan. 25. 08:10
 5/7 A kérdező kommentje:
2 éve szedem folyamatosan ezt a fogamzásgátlót lassan, de soha nem volt mèg ilyen bajom. 3. napján a mensimnek egész napra elég volt egy eg.ügyi betét és nagyon minimális volt csak a vérzés. Görcsöl a hasam továbbra is.
2015. jan. 25. 09:49
 6/7 anonim válasza:
Szia mi lett veled?
2015. máj. 1. 20:42
 7/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék,mert nekem dettó ugyanez a bajom és rohadt idegesítő...:D
2015. jún. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!