Rendszeres fogamzásgátló tabletta szedése mellett időben megjött a menstruációm, viszont nagyon gyenge. Miért?
Első nap sötétbarna volt és sok, most nagyon kevés és átlátszó szinte, épphogy van pirosas árnyalata.
Hasam görcsöl, alhasi tájékon feszül. Néha megszédülök. Mitől lehet? Remélem nem vagyok terhes.
20 éves leszek.
Előre is köszönöm!
Mert a fogamzásgátlők egyik hatása,mhogy fékonyítják a nyálkahártyát a méh falán.
Ha mégisnteherbeesnel ne legyen hol, vagyis ideális hely, hogy megtapadjon a megtermékenyített pete.
Nem jelent semmit a keves vérzes, en ennek ellenére, ha nepagyon hirtelen nagyon más valami szoktam egy tesztet vegezni,msosem volt még gond..
Sőt, nekem volt, hogy ki is maradt, ha nem rendszeres,akkro normális, nem is kell tabit váltani.. Azért én pánikban mentem a dokihoz..
A fogamzásgátló tabletta vékonyítja a méhnyálkahártyát annak érdekében, hogy egy esetleg megtermékenyült petesejt, nehezebben ágyazódjon be.
A vékonyabb nyálkahártya miatt, kevesebb a távozó menstuációs vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!