SOS Hogyan kell 2 kihagyott tabletta után cselekedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! :)
Dienillét szedek, de a napjaim mostanság annyira hektikusak, hogy annak ellenére, hogy még sosem hibáztam, most a vasárnap esti és a szombati szemet is elfelejtettem.
Ma (kedden) reggel észleltem és bevettem egyet.
Most mit tegyek?
Párom elutazott, szóval ilyen téren nem aggódom...
Csak nem tudom, hogyan adagoljam a maradékot.
Elöre is köszönöm! :)
2015. jan. 20. 12:58
1/6 A kérdező kommentje:
Vasárnapi és hétföi*
:D
2015. jan. 20. 13:00
2/6 anonim válasza:
Én is majdnem így jártam, a papír azt írja, két kihagyott szem után fordulj az orvosodhoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnam ezt enelkul megoldani? :/
2015. jan. 20. 13:06
5/6 anonim válasza:
Talán szedd ugyanúgy, és abban a hónapban védekezzetek máshogy is a biztonság kedvéért. De egy telefont megereszthetsz, vagy vannak neten orvostudakozók, tegyél fel kérdést egy nőgyógyásznak.
[link] ő pl. lehet még ma válaszol neked.
6/6 anonim válasza:
Ugyanúgy szedd tovább, ahogy eddig, valószínűleg egy hétig kiegészítő védekezés kell. Egyébként a neten meg tudod keresni a gyógyszer betegtájékoztatóját, és azon le van írva, mi a teendő. Én pl Symiciát szedek, és ennél a gyógyszernél az is számít, hogy melyik héten hagyál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!