Fogamzasgatlot szedek ho kozepen jarok de mar 6napja verzek es nagyon gorcsolok ami eddig nem szokott lenni. Volt mar valaki igy?
Figyelt kérdés
elmentem nogyogyaszhoz nem talalt semmi problemat mondta h szuneteltessek egy hetre es utana uj levelet kezdjek szedni . Amugy mar 2eve szedem. Vedett leszek utana ?? Maximum az valtozott az eletemben h lett baratom es rendszeres lett a szexualis eletem. Volt mar valakinek hasonlo???? Ha abbahagytatok elmult par nap utan a gorcsos verzes ?2015. jan. 16. 21:00
1/5 anonim válasza:
Véletlenül nem szedtél olyan gyógyteát, gyógyszert ami csökkenti a hatását? Én is ugyanígy jártam egyszer. Egy éve szedtem a tablettát, aztán sikerült valami gyógyteát meginnom, és egy hónapig véreztem. Utána persze minden visszaállt normálisba.
2/5 A kérdező kommentje:
Fajdalomcsillapitokat igen sajnos eleg migrenes vagyok de azt eddig is kellett neha:/ es te is akkor 7 napos szunetet hagytal es igy is egy honapig ?te is nagyon gorcsoltel ? Koszi a valaszt :)
2015. jan. 17. 08:22
3/5 anonim válasza:
Én nem tartottam szünetet, ugyanúgy szedtem tovább. De igen nekem is nagyon görcsölt, olyan volt mint régen, amikor nem szedtem és nagyon fájt a hasam..
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem mar kb 5napja faj :/ nemtudom tartsak e szunetet.
2015. jan. 17. 21:11
5/5 anonim válasza:
Szerintem szedd végig, aztán amikor meg kell jönnie úgysem szeded, és az új levélnél vissza kellene állnia a rendszernek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!