Mit tehetnek ha nagyon megvan?
Figyelt kérdés
Az elobb voltam kinn wcn es nagyob betetet tettem mert mar delutan is nagyon meg volt de meg mellette is olyan lett a bugyim. Valami tippet hogy ti ilyenkor mit csinaltok?! (Tampont nem szeretnek hasznalni) Es raadasul a hasam is nagyon gqj. Szoval ti mit csinaltok ha ennyire megvan?2015. jan. 19. 03:31
1/6 anonim válasza:
Ha lefekszel akkor tegyél magad alá egy törölközőt,nehogy olyan legyen az ágy is. Pedig a tampon is jó lenne, ha ennyire vérzel. Vegyél be görcsoldót: Algoflex-M.
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,de 13 vagyok. Ket betetet tettem be,az birta kb egy oraig.
2015. jan. 19. 07:41
3/6 A kérdező kommentje:
ja,es *faj
2015. jan. 19. 07:41
4/6 anonim válasza:
Nagyon vastag betét és én nem szoktam ,de biztos jó,mert ismerősöm is ezt csinálja:vastag betét + 1-2 bugyi + egy szoros nadrág + rakhatsz azért egy törölközőt is magad alá :) remélem segítettem
5/6 anonim válasza:
Szoros bugyi, abba a legnagyobb - éjszakai - betét és szoros gatya.
Az Algoflex-M meg lófszt sem ér, akkor No-Spa, az nekem mindig hat, vagy sima algo.
De a tampon tényleg jobb lenne, az nekem secperc alatt segített, nem áztam át félóránként - mint betéttel mindig.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek :)
2015. jan. 19. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!