Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tehetnek ha nagyon megvan?

Mit tehetnek ha nagyon megvan?

Figyelt kérdés
Az elobb voltam kinn wcn es nagyob betetet tettem mert mar delutan is nagyon meg volt de meg mellette is olyan lett a bugyim. Valami tippet hogy ti ilyenkor mit csinaltok?! (Tampont nem szeretnek hasznalni) Es raadasul a hasam is nagyon gqj. Szoval ti mit csinaltok ha ennyire megvan?

2015. jan. 19. 03:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lefekszel akkor tegyél magad alá egy törölközőt,nehogy olyan legyen az ágy is. Pedig a tampon is jó lenne, ha ennyire vérzel. Vegyél be görcsoldót: Algoflex-M.
2015. jan. 19. 05:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom,de 13 vagyok. Ket betetet tettem be,az birta kb egy oraig.
2015. jan. 19. 07:41
 3/6 A kérdező kommentje:
ja,es *faj
2015. jan. 19. 07:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vastag betét és én nem szoktam ,de biztos jó,mert ismerősöm is ezt csinálja:vastag betét + 1-2 bugyi + egy szoros nadrág + rakhatsz azért egy törölközőt is magad alá :) remélem segítettem
2015. jan. 19. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

Szoros bugyi, abba a legnagyobb - éjszakai - betét és szoros gatya.

Az Algoflex-M meg lófszt sem ér, akkor No-Spa, az nekem mindig hat, vagy sima algo.

De a tampon tényleg jobb lenne, az nekem secperc alatt segített, nem áztam át félóránként - mint betéttel mindig.

2015. jan. 19. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek :)
2015. jan. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!