Körmözök suli mellet, megvan a papírom, de alig van vendégem! És szeretnék suli után körmös szakmába maradni! Mit tehetnék ez ügy érdekébe?
Tele a világ körmösekkel is már.
Kis szórólapokat készíts, amit odaadsz a vendégeidnek, hogy ajánljanak másoknak is, ha elégedettek.
A vendégkört amúgy nem pár hónap alatt lehet igazán kiépíteni. Időbe telik.
szoktam velük beszélgetni, de 1-2 vel ha nem jöttem ki :/
többivel meg puszival köszöntünk, meg úgy váltunk el mintha barátnők lennénk:/ utána mikor megkérdeztem tölük hogy le eset a e köröm vagy mi történt, mondták hogy 6 hét vagy több lenőtt , és levágták szóval tartós :/
Köszönöm szépen! Ezt a szórolapost ki probálom :)!
helyes írási hibákért bocsi, de okos kütyüről nyomom
facebookon próbáld magad reklámozni. ismerősöknek szólj h lájkolják és osszák meg aképedidet te meg mindig ha csinálsz műkörmöt tölts fel egy JÓ MINŐSÉGŰ képet, és az fontos h a köröm szép legyen.
meg csinálhatsz ilyen játékot, hogy aki megosztja, azok között kisorsolsz egy ingyen manikűrt v akár körömlakkot bármit (azért ne verd nagy összegekbe magad)
hogy hogyan tudnád elkezdeni a gel lacot stb, ezt a kérdést nem értem, neked kéne tudnod ha szakmában vagy :)
Szia! Gondolom még a probléma fenn áll. Én most hagytam ott az állandó körmösöm. Bár nagyon olcsón dolgozott de még azt a 2500ft-ot is sajnáltam rá olyan szar volt a munkája.. hagy ne mondjam 1 hét alatt felváltak vagy letörtek. A mandulaim tetejei felbetörtek a nadragfelhuzasnal, a laptopfelnyitasnal stb.
Viszont a csaj nagyon értett a marketinghez:
1. a saját facebook-ján csinált egy mappát ahol az általa épített körmökről készült képeket tette fel természetesen filterrel..
2. (bár nem tudom hogy van-e a közeledben egyetem vagy valami hasonló) de ő facebook-os csoportokban hirdette magát képekkel!
3. nagyon olcsón dolgozott
4. sok színe volt illetve köve matricája stb.
5. nemvolt kimondottan kedves de ellehetett vele beszélgetni
6. sok ideje volt
7. ha 1 heten belül letört valami vagy volt valami gubanc azt ingyen javította (mégjo..)
De itt vannak az én tanácsaim is(5 éve van műkörmöm több állandó körmösöm is volt)
- ne vállalj olyat amit csak gagyin tudsz megcsinálni (pl. mutat a csaj valami képet és rámondod h oké.. közben meg majd kiderül)
- ha az otthonodban fogadod a vendéget akkor a környezeted legyen nyugodt illetve tiszta
- ha vendég van nálad ne kezd el telefonálni a festés, reszelés közben.. halál idegesítő v ha már beszélsz is lehetőleg ne sokat, így is hosszú azaz idő míg kész lesztek
- légy kedves minden helyzetben pl. beszélgess vele vagy kínáld meg egy pohár vízzel ( a rágcsálnivaló nem túl célszerű)
- légy kreatív én magamból kiindulva szinte soha nemtudom mitakarok max a színt meg a formát nézz szét néha más körmösök képei között is :)
Ne haragudj,hogy ilyen hosszú lett. Biztos tele lesz helyesírási hibával is mert telórol vagyok de remélem segítettem és sikerül beindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!