Van kisebb tampon o. b. mininel? Ha igen, melyik?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok es mar 2 eve van mensim.Eddig o.b. minit hasznaltam de nem tudtam rendesen felrakni,belulrol nyomott es nagyon instabil volt feltem h kiesik(?).Van e ennel kisebb vagy kenyelmesebb?Betettel mindig atazott a bugyim,nadragom,rengeteg vert vesztek minden honapban azert gondoltam a tamponra.2015. jan. 9. 08:24
1/5 anonim válasza:
Beszeld meg nőgyógyásszal. Nem mindenki tud tampont hasznalni amig szűz.ja, és nincs kisebb. Pont ezért.
2/5 anonim válasza:
Miért nem cseréled sűrűbben a betétet? Szerintem ha nagyon vérzel, akkor még mindig jobb a betét, mint a tampon, és egyébként ismerek olyanokat, akik sima vattát tesznek még a betétbe, így az is felfogja, és nem lesz a nadrágjuk/bugyijuk is véres.
3/5 A kérdező kommentje:
Hiaba cserelek fel orankent mar tele,nogyogyasztol pedig felek
2015. jan. 9. 12:42
4/5 anonim válasza:
Ha belül érzed, akkor nincs elég mélyen. Próbálkozz még a minivel, gyakorold a felhelyezést és próbáld több pozícióban, na meg lazulj el.
5/5 anonim válasza:
Ez egyszeruen nevetseges, higy egy gyereklányt arra biztassanak, hogy tomkodjon magaba tampont, mert a sok hulye reklam errol szól! Volt egy közgazdász barátnőm: statisztikai tény, hogy minden brand name termék 80-90%_ a amit fizetni kell érte a marketing. Nem csak kifizeted tehát a 100 ft- ba kerulo tekert vattáért az 500 ft-ot, hanem még veszélyezteted azt us, hogy toxikózist kapsz. Pont az ob-t perelték be az egyik termékét ki is vonta, mert annyira zárt a tampon, hogy két nő is vérmérgezésben meghalt! Ez az élet rendje- használj vattát, és válts csatornát, amikor az ob reklám elhiteti veled azt a sok hülyeséget .nem ér ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!