Másnak is ilyen erős a menstruációs vérzése?
Az első 2 napon kb a niagarához tudnám hasonlítani magam... az ob super plus tampont kb 40 percenként kell cserélnem.. mivel éjszaka ezt nem tudom megtenni, super plus tampont + éjszakai betétet használok, törölközővel körbetekerem magam, és még így is olyan lesz a lepedő, van hogy a matrac is....
Másnak is ilyen, vagy csak én vagyok ilyen selejt?:(
A tied nekem is soknak tűnik, pedig az enyém se kegyes velem. Én tampont nem használhatok, betétből a legnagyobb kell, azt még kiegészítem vattával. Így is előfordulnak balesetek... Jah, meg első 2 nap, hajnal 5 körül arra kelek, hogy rohanhatok a wc-re. Nem mindig sikerül kiérni, olyankor takaríthatom a komplett fürdőt...
Nincs mit tenni, így lettünk összerakva. Én azzal nyugtatom magam, hogy valószínűleg könnyen fogok teherbe esni és remek helye lesz a babának. :) Utána meg enyhülni szokott, "csak" addig kell kibírni. (11 éve gyűröm és még nincs tervben gyerek) Külön jó, hogy az enyém simán kitart 6-7 napig. Legalább csak 3-4 lenne, mint normális embereknek, de neeeem.
Én is sokáig szenvedtem az erős vérzés miatt. Fájdalmam nem volt, de betét+tampon mellett is volt, hogy átáztam.
Egy éve szedek Karissa fogamzásgátlót, és túlzok, de szinte olyan a menstruációm mint egy fehérfolyás. Nekem a doki írta fel, de állítólag nagyon sok nőnek ez segít.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!