Már egy hete késik, kezdek ideges lenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, szexualisan aktiv. december 21-en kellett volna megjonnie, viszont egy hete kesik. Furcsa, mert minden elojelem meg van, ugyanugy faj a mellem mint amikor meg akar jonni, illetve gorcsol a hasam mar egy par napja.. maskor is ilyen elojeleim vannak.. emellett a robbanekonysagom is utalo jel, hogy meg kell jonnie. viszont kicsit felek. lehet hogy az is kozrejatszik, hogy idegeskedessel teltek az elmult hetek? egyebkent a menzeszem meg nem allt be, mindig kesik de most egy kicsit idegesit hogy erzem, de nem jon meg. mitol lehet, ha minden szokasos tunet meg van? vagy esetleg van valami praktika amivel megjohet? elore is koszonom:)2014. dec. 28. 19:02
1/2 anonim válasza:
Leírtad te magad: mert nem állt be...
2/2 A kérdező kommentje:
attol feltem, hogy balesetunk volt:) de pont ebben a pillanatban jott meg, most jon az igazi gorcsoles :/ de megnyugodtam:)
2014. dec. 28. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!