Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ma ilyen sok extrasy...

Miért van ma ilyen sok extrasystolem? Már kezdek nagyon ideges lenni

Figyelt kérdés
Tv-zek és már 3 óra alatt 5-6 nagyobb ütést éreztem,igaz most nem olyan intenzivek,de érzem. Egész héten dolgoztam,aktívan mozogtam,de napi 1-2nel több nem fordult elő. Most pedig nem is idegeskedek semmin.Valamivel több mint 2 éve voltam kivizsgalason,volt 24 órás ekgm,ahol sikerült egy extrat elkapni,volt szivultrahangom,pajzsmirigyvizsgalatom,de semmi eltérést nem találtak,azon kívül h kisebb a szívem az átlagnál.Azóta voltak olyan időszakok,amikor hetekig semmi sem volt,de olyanok isd amikor napi 1-15.Lehet hogy azóta kialakult valami szívbetegségem és azért van néha ilyen halmozott extram? Van meg valaki igy?Beszelne róla hogy mit tesz ellene,mit mondanak neki a dokik?22L
2012. aug. 31. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha lenne felkötve EKG nem is mutatna extrát sokszor, mert csak érzi az ember. Vegetatív idegrendszeri panasz. Ha ide leírtad, biztos izgulsz, foglalkoztat a gondolat. Nyugodj meg!
2012. aug. 31. 14:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Támogathatod a szíved munkáját Cardianax nevű gyógygombával és Neuroptimmal, valamint Pananginnal. Én ezeket szedem és azóta nincs extrasystolém.
2012. szept. 2. 22:06
 3/4 poiu ***** válasza:
Ez gyakori, és ha nem láttak szervi okot, akkor nincs miért aggódnod. Viszont nem csak a szívedet kéne vizsgálni, hanem mást is, pl. nem vagy-e glutén- vagy tejérzékeny.
2012. szept. 2. 22:25
 4/4 anonim válasza:
Szia!nekem nem 3 óra alatt 5-6 van hanem majdnem minden 3.4, ütés pótütés .az a baj hogy amit irtak gyógyszer az meg nagyon leviszi a vérnyomásomat és akkor meg szédülök meg ájulgatok,Engem is nagyon zavar mert minden eggyes pótütést átélek.Most valami gyógyteát /Galagonya virágvég a neve/ajánlottak
2012. szept. 12. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!