Lányok! Mi volt eddig a legdurvább menstruációs "balesetetek"?
Egy osztálytársammal történt, szerencsére nem velem :D
Szegénynek megjött a suliban, tanga volt rajta, és nem hozott magával tampont. Körülbelül négy szünetben járták körbe a termeket, és kérdezgették az embereket, hogy kinek van tamponja... Hát senkinél nem volt. Végülis azt hiszem talált, de az nagyon gáz volt, mikor a tanár az egész osztály előtt kérdezte a lánytól, hogy minek jár ennyit wc-re :D Igazából röhögtünk az egészen
Na ez nemrég történt... :D
Erős vérzésem volt, és aznap védőnői vizsgálaton kellett részt vennünk. Azzal riogattuk egymást egész nap, hogy nem csak a pólót, hanem a nadrágot is le kell venni. Nem akartam elhinni, hogy egy nyamvadt vizsgálathoz minek kell levenni a nadrágot is, ezért nem is idegeskedtem. Aztán átmentünk, és mondta a védőnő, hogy nadrág és póló is le... Na ott falfehér lettem :D Ráadásul hátul át is áztam, éreztem sajnos, szóval köpni nyelni nem tudtam, konkrétan sírhatnékom támadt :D
Kikönyörögtem a többiektől, hogy ez miatt hadd legyek utolsó, de abban a fél órában mindenki azt hallgatta, hogy atyaúristen mennyire félek, meg mi lesz ha tényleg muszáj lesz nekem is levenni a nadrágot, és be kell pucsítanom a nőknek :D
Aztán végül ájulás szélén elmondtam a védőnőknek hogy hát én így nem szeretném levenni a nadrágomat XD Az túlzás hogy megértette, elég morcos volt, de legalább megúsztam egy hatalmas égés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!