Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mi volt eddig a...

Lányok! Mi volt eddig a legdurvább menstruációs "balesetetek"?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy nem számítottatok rá és pont egy olyan helyzetben jött meg, amiben jobb lett volna ha nem? Hány évesek voltatok akkor? Vicces és ciki sztorik is jöhetnek!

2014. dec. 28. 14:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
A suliban voltam, kb 3. napja volt meg, és még nagyon tapasztalatlan voltam, így előző 3 nap az összes sötét színű farmeremet összevéreztem :D így kénytelen voltam egy fehéret felvenni. Mondtam magamban, hogy most nagyon kell vigyáznom, gyakran fogom cserélni a betétet...stb. A terv jó volt, csak sajnos az egyik cserével elkéstem, és a fehér nacin csodálatos kontrasztot mutatott a hátsómon lévő két hatalmas vörös folt. :D ráadásul a szék is véres lett... De szerencsémre ez az utolsó órán történt, aztán mentem is haza. Persze ahogy jöttünk ki a suliból, mások is észrevették. Egy lány osztálytársam szólt is, hogy látszik. (mintha nem tudtam volna :D ) sajnos a Fiúk is kiszúrták és még nevettek is. Mondanom sem kell, azóta extra óvatos vagyok és 1000%-ra megyek :D
2017. márc. 9. 19:44
 22/25 anonim válasza:
100%

Egy osztálytársammal történt, szerencsére nem velem :D

Szegénynek megjött a suliban, tanga volt rajta, és nem hozott magával tampont. Körülbelül négy szünetben járták körbe a termeket, és kérdezgették az embereket, hogy kinek van tamponja... Hát senkinél nem volt. Végülis azt hiszem talált, de az nagyon gáz volt, mikor a tanár az egész osztály előtt kérdezte a lánytól, hogy minek jár ennyit wc-re :D Igazából röhögtünk az egészen

2019. márc. 3. 20:17
 23/25 anonim válasza:
100%
Nekem egyszer a suliban volt egy durva atazasom. Éreztem, hogy folyik, de ez korábban is volt már, úgyhogy nem foglalkoztam vele különösebben. Aztán olyan 4 óra körül szünetben elmentem wc-re és nézem, hogy basszus egy tenyérnyi veres folt van a gatyamon 😥. Aztán utána egész nap egy derekára kötött pulcsiban mászkáltam. Bár a leggázabb talán az volt, hogy utána nem tudtam, hogyan mossam ki (végül órákon át tartó sikálással sikerült).
2019. okt. 30. 02:20
 24/25 anonim válasza:
100%
4.óra *
2019. okt. 30. 02:21
 25/25 anonim válasza:
100%

Na ez nemrég történt... :D

Erős vérzésem volt, és aznap védőnői vizsgálaton kellett részt vennünk. Azzal riogattuk egymást egész nap, hogy nem csak a pólót, hanem a nadrágot is le kell venni. Nem akartam elhinni, hogy egy nyamvadt vizsgálathoz minek kell levenni a nadrágot is, ezért nem is idegeskedtem. Aztán átmentünk, és mondta a védőnő, hogy nadrág és póló is le... Na ott falfehér lettem :D Ráadásul hátul át is áztam, éreztem sajnos, szóval köpni nyelni nem tudtam, konkrétan sírhatnékom támadt :D

Kikönyörögtem a többiektől, hogy ez miatt hadd legyek utolsó, de abban a fél órában mindenki azt hallgatta, hogy atyaúristen mennyire félek, meg mi lesz ha tényleg muszáj lesz nekem is levenni a nadrágot, és be kell pucsítanom a nőknek :D

Aztán végül ájulás szélén elmondtam a védőnőknek hogy hát én így nem szeretném levenni a nadrágomat XD Az túlzás hogy megértette, elég morcos volt, de legalább megúsztam egy hatalmas égés nélkül.

2020. jan. 17. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!