Lányok! Mi volt eddig a legdurvább menstruációs "balesetetek"?
Most a negyedik bugyinál tartok(ma) de úgy lett négy, h elfogyott a tiszta bugyim, igy eló kellet halszni a sszennyesbol az elsö bugyit, ami a legtisztábbnak tünt...
Ilyen durva még sose volt!
Focizok. Meccsem volt, nekem meg megvolt, de elég rendesen, úgy hogy érzelmileg is megviselt. Alapból betétezek, kivéve edzéseken+meccseken, mert akkor kidörzsöli a combom. Tegyük hozzá, hogy persze fontos meccs is volt, nem akármilyen :-/ Szóval kimentem meccs előtt a mosdóba, szépen betét ki, tampon be és hajts!
Az első félidő baromi rosszul ment, félidőben az edző le is akart cserélni. Teljesen kiakadtam, összevesztem vele, sírtam... Még az a szerencse, hogy az edzőnk is nő, szóval nagyon megértő, lett, amint a csapattársaim finoman utaltak rá, hogy mi velem a szitu. Még meg is ölelt, aranyos volt. :-) Megegyeztünk, hogy maradhatok a pályán, kapok még egy esélyt, de ha nem javulok semmit lecserél. Még gyorsan elslisszoltam a mosdóba, mondom megnézem, hogy állok lent, mert a háromnegyed óra futkosástól azért jobban vérzik az ember, mintha csak üldögélne. Éreztem is, hogy már van a tamponomban, de kicserélni még nem tudtam, ahhoz nem volt elég. Az se tett jót az akciónak, hogy véget ért a szünet, jött a második félidő, szóval menni kellett, úgyhogy „Még egy félidőt kibír!” felkiáltással legyintettem.
Az edző, amilyen empatikus volt velem, plusz a csapattársaim is aranyosak voltak, na az jó hatással volt rám, plusz bizonyítási vágy is volt bennem, hogy csak azért is jól fogok játszani. Jól is ment a második félidő, tényleg kitettem magamért, nyertünk is 4-2-re, abból az utolsó két gólt én lőttem. A meccs vége felé kezdtem úgy érezni, minta kissé néznének a csapattársak, ellenfelek, de nemigen törődtem vele. Lefújás után marha boldog voltam, ünnepeltem, halál büszke fejjel ugrándoztam a pályán, amikor az egyik csapattársam odasúgta, hogy nézzek le egy kicsit... Nekem már egy szép piros Ausztrália térkép volt a lábaim közt... Fehér a mezünk és hozzá a nadrág is... Mindkét gólomat a nyolcvanadik perc után lőttem. A másodikat ollózva... Na akkor kezdtem olyan színű lenni nyaktól felfelé is, mint deréktől le XD
Néha csapattársakkal a mai napig felemlegetjük, én a mai napog nem tudom eldönteni, hogy a legjobb, vagy a legrosszabb meccsem volt életemben xD Ami szerencse, hogy 21 másik lánnyal voltam egy pályán, plusz az edzőnk is nő, szóval nemigen cikiztek, mind járhatnak így, tudták milyen ez. :-) Nézők meg nemigen vannak női meccsen.
Bár az ellenfél edzője egy középkorú pasi volt :-S XD
Talán akár ronthattam el, amikor ki akartam cserélni félidőben és még nem volt tele. Viszont a mai napig rossz érzés olyankor pályára lépnem :-S
Pár éve brutálerõsen jött meg, aznap kirándulni mentem a barátnõmmel meg a szüleivel, akik elvittek engem kocsival.Betettem azt a super vagy milyen betétet (ami asszem csak 1-gyel gyengébb az éjszakainál), gondolván na ez jópár órát kibír, 2 óra utazás alatt biztosan nem kell majd megállnunk miattam.
Hát nem egészen ez lett...szépen beszálltam a kocsiba, de már kb. az út felénél olyan érzésem volt, mintha valami gáz lenne ott alul, de gondoltam, ugyan már, csak bebeszélem magamnak.Hát nem...Amikor kiszálltunk, visszahajoltam még a kocsiba a táskámért, és mit látok?egy orbitálisan nagy vörös folt díszeleg az ülés közepén.S mintha mindez nem lenne elég, a barátnõm elkezd bökdösni és magyarázkodni, hogy "öhm, egy kicsit véres vagy hátul".Hát úgy még életemben nem szégyelltem magam :/ szerencsére mindenki nagyon megértõ volt, az ülésbe hál' Istennek még nem volt beleszáradva, így könnyen kijött, nekem viszont egésznap a barátnõm pulóverével a derekamon kellett sétálni a nyári 40 fokban.És a szégyen is megmaradt :$
off:az a focis nagyon durva.Nem irigylem az illetõt :)
Suliban ,föci órán hamarabb jött meg 2héttel ,hogy kellett volna és az első óra volt és amikor felálltam a székrol uzsonna szünetben és betoltam volna a széket láttam ,hogy tiszta vér volt ,szerencsére hideg volt és a hosszú pulóveremet felvettem és nem látszott de éreztem ,hogy tiszta vér meg volt abban a teremben még egy óránk de azután gyorsan felálltam és betoltam a széket és ki kisiettem az osztályteremből szerencsére nem tudtak róla ,hogy én voltam.
Tesi órán elsőnek jött meg és azt mondták ,hogy leizzadtam alulról (fekete nadrág) de legalább hátulról a combomnál látszódott csak de amikor elmentem a WC-re akkor láttam ,hogy megvan és gyorsan lejjebb húztam a pólómaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!