Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Mi volt eddig a...

Lányok! Mi volt eddig a legdurvább menstruációs "balesetetek"?

Figyelt kérdés
Történt már veletek olyan, hogy nem számítottatok rá és pont egy olyan helyzetben jött meg, amiben jobb lett volna ha nem? Hány évesek voltatok akkor? Vicces és ciki sztorik is jöhetnek!

2014. dec. 28. 14:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A szerencse, hogy a családban történt, mamádéknál, aki még viszonylag közeli rokon!:))
2014. dec. 30. 12:46
 12/25 anonim válasza:
100%
Igen az viszont nem volt szerencses esett h ott volt tatam,nagybatyam es meg apum is :P
2014. dec. 30. 12:51
 13/25 A kérdező kommentje:
Na jó az igaz...:D
2014. dec. 30. 20:28
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is suliban volt, még általánosban, mikor átáztam és olyan lett a szék. Szerencsére senki nem látta, akkori legjobb barátnőm ott maradt velem és segített letakarítani, szóval csak ő látta.
2015. jan. 1. 18:26
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Most a negyedik bugyinál tartok(ma) de úgy lett négy, h elfogyott a tiszta bugyim, igy eló kellet halszni a sszennyesbol az elsö bugyit, ami a legtisztábbnak tünt...

Ilyen durva még sose volt!

2015. jan. 24. 23:41
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Focizok. Meccsem volt, nekem meg megvolt, de elég rendesen, úgy hogy érzelmileg is megviselt. Alapból betétezek, kivéve edzéseken+meccseken, mert akkor kidörzsöli a combom. Tegyük hozzá, hogy persze fontos meccs is volt, nem akármilyen :-/ Szóval kimentem meccs előtt a mosdóba, szépen betét ki, tampon be és hajts!

Az első félidő baromi rosszul ment, félidőben az edző le is akart cserélni. Teljesen kiakadtam, összevesztem vele, sírtam... Még az a szerencse, hogy az edzőnk is nő, szóval nagyon megértő, lett, amint a csapattársaim finoman utaltak rá, hogy mi velem a szitu. Még meg is ölelt, aranyos volt. :-) Megegyeztünk, hogy maradhatok a pályán, kapok még egy esélyt, de ha nem javulok semmit lecserél. Még gyorsan elslisszoltam a mosdóba, mondom megnézem, hogy állok lent, mert a háromnegyed óra futkosástól azért jobban vérzik az ember, mintha csak üldögélne. Éreztem is, hogy már van a tamponomban, de kicserélni még nem tudtam, ahhoz nem volt elég. Az se tett jót az akciónak, hogy véget ért a szünet, jött a második félidő, szóval menni kellett, úgyhogy „Még egy félidőt kibír!” felkiáltással legyintettem.

Az edző, amilyen empatikus volt velem, plusz a csapattársaim is aranyosak voltak, na az jó hatással volt rám, plusz bizonyítási vágy is volt bennem, hogy csak azért is jól fogok játszani. Jól is ment a második félidő, tényleg kitettem magamért, nyertünk is 4-2-re, abból az utolsó két gólt én lőttem. A meccs vége felé kezdtem úgy érezni, minta kissé néznének a csapattársak, ellenfelek, de nemigen törődtem vele. Lefújás után marha boldog voltam, ünnepeltem, halál büszke fejjel ugrándoztam a pályán, amikor az egyik csapattársam odasúgta, hogy nézzek le egy kicsit... Nekem már egy szép piros Ausztrália térkép volt a lábaim közt... Fehér a mezünk és hozzá a nadrág is... Mindkét gólomat a nyolcvanadik perc után lőttem. A másodikat ollózva... Na akkor kezdtem olyan színű lenni nyaktól felfelé is, mint deréktől le XD

Néha csapattársakkal a mai napig felemlegetjük, én a mai napog nem tudom eldönteni, hogy a legjobb, vagy a legrosszabb meccsem volt életemben xD Ami szerencse, hogy 21 másik lánnyal voltam egy pályán, plusz az edzőnk is nő, szóval nemigen cikiztek, mind járhatnak így, tudták milyen ez. :-) Nézők meg nemigen vannak női meccsen.

Bár az ellenfél edzője egy középkorú pasi volt :-S XD

Talán akár ronthattam el, amikor ki akartam cserélni félidőben és még nem volt tele. Viszont a mai napig rossz érzés olyankor pályára lépnem :-S

2015. jan. 29. 01:15
 17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2015. febr. 2. 11:52
 18/25 anonim ***** válasza:
27%
Nekem nem volt.
2015. ápr. 17. 19:32
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Pár éve brutálerõsen jött meg, aznap kirándulni mentem a barátnõmmel meg a szüleivel, akik elvittek engem kocsival.Betettem azt a super vagy milyen betétet (ami asszem csak 1-gyel gyengébb az éjszakainál), gondolván na ez jópár órát kibír, 2 óra utazás alatt biztosan nem kell majd megállnunk miattam.

Hát nem egészen ez lett...szépen beszálltam a kocsiba, de már kb. az út felénél olyan érzésem volt, mintha valami gáz lenne ott alul, de gondoltam, ugyan már, csak bebeszélem magamnak.Hát nem...Amikor kiszálltunk, visszahajoltam még a kocsiba a táskámért, és mit látok?egy orbitálisan nagy vörös folt díszeleg az ülés közepén.S mintha mindez nem lenne elég, a barátnõm elkezd bökdösni és magyarázkodni, hogy "öhm, egy kicsit véres vagy hátul".Hát úgy még életemben nem szégyelltem magam :/ szerencsére mindenki nagyon megértõ volt, az ülésbe hál' Istennek még nem volt beleszáradva, így könnyen kijött, nekem viszont egésznap a barátnõm pulóverével a derekamon kellett sétálni a nyári 40 fokban.És a szégyen is megmaradt :$

off:az a focis nagyon durva.Nem irigylem az illetõt :)

2015. ápr. 18. 11:07
 20/25 anonim ***** válasza:
97%

Suliban ,föci órán hamarabb jött meg 2héttel ,hogy kellett volna és az első óra volt és amikor felálltam a székrol uzsonna szünetben és betoltam volna a széket láttam ,hogy tiszta vér volt ,szerencsére hideg volt és a hosszú pulóveremet felvettem és nem látszott de éreztem ,hogy tiszta vér meg volt abban a teremben még egy óránk de azután gyorsan felálltam és betoltam a széket és ki kisiettem az osztályteremből szerencsére nem tudtak róla ,hogy én voltam.

Tesi órán elsőnek jött meg és azt mondták ,hogy leizzadtam alulról (fekete nadrág) de legalább hátulról a combomnál látszódott csak de amikor elmentem a WC-re akkor láttam ,hogy megvan és gyorsan lejjebb húztam a pólómaz.

2015. szept. 3. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!