A menstruációs vérzés ideje csökkenthető valamivel?
Figyelt kérdés
Pl, hogy ne 4 nap legyen csak mondjuk 3? Eltolni tudom, hogy citromlèvel lehet.2014. dec. 22. 20:30
1/9 anonim válasza:
Nem. (de elárulom eltolni sem nagyon tudod :-) )
2/9 anonim válasza:
eltolni esetleg fogamzásgátló szedésével lehet, de azt, hogy kevesebb nap legyen azt szerintem sehogy.. ennek így kell lennie :D
3/9 A kérdező kommentje:
El lehet tolni, többször próbáltam. 1-2 napot mindig tudom ha kell.
2014. dec. 22. 20:35
4/9 anonim válasza:
Nem. Ha ilyen lenne, senki se menstruálna egy hétig.
5/9 A kérdező kommentje:
Pedig biztam benne, a francba. Azert koszi. :)
2014. dec. 22. 20:35
6/9 anonim válasza:
Fogamzásgátlóval eltolhatod, és rövidítheted is(mivel mesterséges ciklus,így nem vastagszik meg nagyon a nyálkahártya, ezért kevesebb a vérzés)
Természetes úton sehogy nem tudod.
7/9 A kérdező kommentje:
Fogamzasgatlozok 6 eve mar de meg sose vacakoltam vele. Csutortokon elfogyott ma jott meg es altalaban pentekig tart.
2014. dec. 22. 20:38
8/9 anonim válasza:
Ha már megjött, akkor semmit se tudsz csinálni.
9/9 anonim válasza:
szerintem természetes ciklust még tudnál spec. tornával rövidíteni, de mesterséges ciklust nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!