Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13. napja késik a mensim,...

13. napja késik a mensim, lehet baj? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

Alapból későn érő típus vagyok 14 évesen jött meg, de még a mai napig nem állt be normálisan (ritkán volt hogy pontosan jött meg).. Mindig +2 nap vagy -2 nap volt általában. Egyszer késett 1 hetet de utána megjött. Most viszont már 13. napja késik, hisztis vagyok (szokás szerint), a hasam is szokott néha néha fájni max 10 percet nem erős fájdalom inkább nagyon enyhe görcsölős.Aktív nemi életet élek barátommal, természetesen védekezünk (gumival) ritka amikor nem használunk gumit de azok csak ilyen rövid reggeli menetek általában (10-15perc)...és akkor is odafigyel hogy megtörli, és időbe kiveszi.. Csináltam egy terhességi tesztet a 7. napon mikor késett de negatív lett.

Ma amióta felkeltem fáj a hasam (megint enyhe) és nagyon halvány barna folyásom is volt.Általában a mensim változó mert van amikor az elején enyhe vérzés,gyenge hasfájás, de mostanában már egy pár hónapja mindig mikor megjött hányinger,hányás,nagyon durva rosszullét és erős vérzést tapasztaltam, ez max 1-2 óráig tartott miután hánytam semmi bajom nem volt... (ennek utána olvastam és természetes dolog elv...) Valakivel volt már ilyen?Vagy hasonló? 17/L (hülyék kíméljenek)

2014. dec. 28. 14:03
 1/1 anonim válasza:

Elméletileg a + - 2 nap az normális. Viszont a 13 nap az már húzós és szerintem valami rendellenességre utal pláne a barna folyás.

Ajánlom fordúlj miharabb nőgyógyászhoz, ne halogasd!!!

Tuti nem vagy terhes de valami ninvs rendben kicsi lány.

2014. dec. 28. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!