Mitől késhet a mensim? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Most kellett volna megjönnie 10e körül.Előző mesim után,Escapelle-t használtam aminek a hatásaként(orvosom szerint) volt barna folyásom.Emellett egy hete kb. meg vagyok fázva,volt 2 nap amikor sokat jártam pisilni is,ill. a hüvelyem fájt(kivülről).Most elképzelhető hogy a sürgősségi tabi hatása?Terhességi tesztet vettem,negatív lett.Nem akarunk babát.2009. okt. 14. 18:08
1/2 anonim válasza:
nekérdezzétek már meg többször ezt, h miért nemjön meg. mi mégis honnan tudnánk?????
főleg h esemény utánit vettél be, aminek 2. fő tulajdonsága az h összezavarja a ciklusod...
2/2 anonim válasza:
Az escapelle elég durva dolog, nekem is volt vele elég gondom, és még van is. Engem eléggé összezavart hormonilag. Nekem ezóta 3szor jött meg, de utóbbi előbb, mint kellett volna. Nyilván vannak olyan dolgok, amiket nem fognak feltűntetni betegtájékoztatón, mert akkor lehetne sorolni a mellékhatásokat estig :) Ne félj. Lehet, hogy a megfázás is közrejátszik, de inkább a tabletta hatása. Nagyon erős gyógyszer, rettentően bezavarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!