Mitől késhet már 2 hete a mensim? Ez bajt jelent? (nekem nem szokott késni, legfeljebb 1-2 napot, és a terhesség kizárva)
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 13:11
1/5 anonim válasza:
Védekezés mellett becsúszhat egy kisbaba, csak a szexuális élet hiány a 100%.
Ha ez utóbbi igaz, szerintem nem árt, ha elmész dokihoz! Ő tud biztosat mondani!
2/5 anonim válasza:
azért vegyél egy tesztet.bár volt ,h nekem egy hónapot kimaradt.idegalapon.
3/5 anonim válasza:
Nekem hat éve van meg és még mindig előfordul, hogy nem jön meg mikor kéne neki. De lehet hormonzavar, vagy valami fertőzés.
4/5 anonim válasza:
Lehet hogy van valami gondod ami oylan feszülté teszi a testedet lelkedet hogy nem jön meg. Nekem is volt ilyen nagyon sok problémám volt és késett pont 2 hetet de az utolsó héten már úgy rágörcsöltem hogy miért nem jön meg hogy ártottam vele.
Sztem azért menj el dokihoz mert lehet más oka is neki.
5/5 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, amikor majdnem két hetet késett, eléggé stresszes voltam akkoriban
de késhet ettől a folyton változó időjárástól... egyszer harminc fok van aztán meg leszakad az ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!