Hogyan lehet ha extrém erős a mensim reggelig száraz maradni? Bővebben lent.
a vatta átfog ázni secperc alatt ha ilyen erős a menzeszed.
vagy nagyon tömd ki magad vattával, vagy lefekvés után 3 óránként kelj fel cserélni, vagy marad a bolt
Erre szitura a megoldás:maradj fel sokáig(fél 11-11ig)mielőtt lefekszel tömd ki jó vastagon vattával,és ha nagyon nagyon erős akkor 2óránként,max 3óránként cseréld a vattát.
Legközelebb pedig készülj ha nagyinál vagy amikor megvan,éjszakai betét,sima eü. betét,tampon...
Van nálad egyáltalán betét vagy tampon? A nagyidnak tutira nincs otthon?
Szerintem tegyél fel egy tampont, használj mellé vastag betétet és vegyél fel két bugyit, egy passzosat, ami tartja a betétet szorosan és egy lazábbat. Ez lassan ázik át..
A vattát semmiképp ne használd csak magában, szerintem.
Szerintem a vatta átázik. Viszont van egy újfajta menstruációs betét, aminek jóval nagyobb a nedvszívóképessége, mint az összes többi betétnek. A nedvesség géllé alakul át a betétben, és így nincs a ragadós tocsogós érzés sem. Tartalmaz egy anionos csíkot is, ami a baktériumokat és a kellemetlen szagokat is semlegesíti.
Nekem nagyon bevált! Kereskedelmi forgalomban nem kapható. A beszerzésében viszont tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!