Mitől van hüvelypuki?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy ha sexel az ember akkor azért mert a srác levegőt "pumpál" a lányba,de ha sétálunk akkor z hogy történhet meg,hogy kerül oda levegő?vagy ez betegség ha már akkor is észlelhető?2008. aug. 18. 15:14
1/4 anonim válasza:
Gyenge hüvelyizomzat, edzened kellene egy kicsit. Keress rá, intimtorna.hu vagy valami ilyesmi oldalon.
2/4 anonim válasza:
Igen,gyenge a hüvelyizomzatod.Elég sok helyzetben előfordulhat egyébként az ilyesmi (sport,gyertya stb). Nekem is ez volt,de egy jó ideje jógázok,és elmúlt,legalábbis nem hallottam már rég...mivel mást nem sportoltam,szerintem ettől megerősödött az izomzatom is.
3/4 anonim válasza:
jó, hogy mondjátok, metrt nem is tudtam hogy mitől van! Különben mikor együtt vagyok a párommal, akkor nekem is szokott lenni, és hát nagyokat kacagok rajta, szerintem nagyon vicces!! Meg suliban gyertya közben, nagyon meglepő volt és ott is majdnem elröhögtem magam régen...mókás!
4/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül a gyenge hüvelyizomzat miatt van! Hanem csak mert bemegy a levegő az alaposan kitágult hüvelybe, majd behatol a péló, jön a hang. Vagy ha ujjazod a nőt. Legtöbbször kutyapózban fordul elő. Minden nő hüvelye képes az alapos tágulásra, a kutyapózban barlang alakul ki a hüvelyben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!