Szerintetek mi van mar velem? Surgos lenne mert felek kicsit
Igazabol az utobbi fel evem a korhazba jarkalasrol szolt.Eloszor rossz citologia aztan meg egy utan mutet majd szovettan,mehgyulladas,hasi fajdalom,befekves korhazba,semmit nem talalnak,hazajovok,fokozodik a fajdalom, visszamegyek,kiderul hogy egy kozel 6 cm-es cisztam van aminek vekony a fala es suru cucc van benne illetve mehgyulladasom van meg mindig. Aztmondtak a korhazban ha fokozdnak a panaszaim akkor felvesznek osztalyra illetve ha hirtelen fajdalmat ereznek erosebbet mint eddig akkor azonnal mento. Kaptam egy 3 dbos antibiot es kremet. Ezt szedem par napja,es a heten megyek vissza.De mostanra mar a combhajlatomban is erzek ilyen ego erzest es valami csomot.Miota kiderult a ciszta minden este raparazok es attol felek hogy egyszercsak kifakad a ciszta vagy megcsavarodik es akkor korhaz... lehet hiszterika vagyok de mar oszinten a fszom ki van a sok hulyeseggel es nagyon felel..lehet indokolatlanul..Szerintetek mi lehet velem? Bolond vagyok hogy igy raparazok?
18/L
azért vagy ilyen, mert nem nétél utána
a ciszta ha nem nő, nem is szoktak vele foglalkozni, így élnek a nők, gyereket kihordanak mellette
ha nő, műtéttel eltávolítják
ha kifakad, az azt jelenti, hogy megoldja a szervezet, próbálja kiüríteni, de ez veszélyes, segít a kórház
próbálj olvasni apoitív gondolkodásról, képzeld el, hogy egészséges vagy, és majd láss csodát
Ha voltál fiúval, szexuális úton kaphattál fertőzést, és akkor ki kéne vizsgálni STD-re, hogy mégis milyen kórokozó ez.
Ha pedig nem sikerült szerelmeskedni avval, akit szeretsz, vagy bármilyen trauma ért a nőiségedben, okozhat ilyet.
Vedd meg a Maria Treben könyvét és a benne lévő ülőfürdőt csináld meg, használni fog!
Ha teheted, menj el valamilyen energetikai gyógyításra is, kineziológia, arolo, deeksha, SVT, családállítás, mert az is segíteni fog!
Az ülőfürdő tényleg hasznos lehet, én is megpróbálnám a helyedben. Lehet, hogy jobban fogod érezni a hatását, mint a sok sz&r antibiotikumnak, amik csak a gyomrodat teszik tönkre, de ritkán segítenek. Olvass utána, hogy melyik ülőfürdő lenne jó a betegségedre.
Amúgy tényleg tökjó, hogy a moderátorok az én kérdésemet azonnal átrakták oda, ahová direkt nem akartam, ezt meg itt hagyják, mikor semmi köze a családi kapcsolatokhoz... na mindegy, ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!