Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek mi van mar velem?...

Szerintetek mi van mar velem? Surgos lenne mert felek kicsit

Figyelt kérdés

Igazabol az utobbi fel evem a korhazba jarkalasrol szolt.Eloszor rossz citologia aztan meg egy utan mutet majd szovettan,mehgyulladas,hasi fajdalom,befekves korhazba,semmit nem talalnak,hazajovok,fokozodik a fajdalom, visszamegyek,kiderul hogy egy kozel 6 cm-es cisztam van aminek vekony a fala es suru cucc van benne illetve mehgyulladasom van meg mindig. Aztmondtak a korhazban ha fokozdnak a panaszaim akkor felvesznek osztalyra illetve ha hirtelen fajdalmat ereznek erosebbet mint eddig akkor azonnal mento. Kaptam egy 3 dbos antibiot es kremet. Ezt szedem par napja,es a heten megyek vissza.De mostanra mar a combhajlatomban is erzek ilyen ego erzest es valami csomot.Miota kiderult a ciszta minden este raparazok es attol felek hogy egyszercsak kifakad a ciszta vagy megcsavarodik es akkor korhaz... lehet hiszterika vagyok de mar oszinten a fszom ki van a sok hulyeseggel es nagyon felel..lehet indokolatlanul..Szerintetek mi lehet velem? Bolond vagyok hogy igy raparazok?

18/L

2014. dec. 9. 00:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Még mindig rossz kategória, és már olyan 2-3 napja tudjuk, hogy cictád van..Miért kell újra és újra megkérdezned??
2014. dec. 9. 00:12
 2/7 anonim ***** válasza:
javítok: ciszta
2014. dec. 9. 00:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Kicsit ráparázol, hirtelen mozdulatokat ne tegyél meg ne erőltesd meg magadat és akkor nem lesz gond. amgy van ám Egészség kategória is.
2014. dec. 9. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:

azért vagy ilyen, mert nem nétél utána

a ciszta ha nem nő, nem is szoktak vele foglalkozni, így élnek a nők, gyereket kihordanak mellette

ha nő, műtéttel eltávolítják

ha kifakad, az azt jelenti, hogy megoldja a szervezet, próbálja kiüríteni, de ez veszélyes, segít a kórház

próbálj olvasni apoitív gondolkodásról, képzeld el, hogy egészséges vagy, és majd láss csodát

2014. dec. 9. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha voltál fiúval, szexuális úton kaphattál fertőzést, és akkor ki kéne vizsgálni STD-re, hogy mégis milyen kórokozó ez.

Ha pedig nem sikerült szerelmeskedni avval, akit szeretsz, vagy bármilyen trauma ért a nőiségedben, okozhat ilyet.

Vedd meg a Maria Treben könyvét és a benne lévő ülőfürdőt csináld meg, használni fog!

Ha teheted, menj el valamilyen energetikai gyógyításra is, kineziológia, arolo, deeksha, SVT, családállítás, mert az is segíteni fog!

2014. dec. 9. 00:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ülőfürdő tényleg hasznos lehet, én is megpróbálnám a helyedben. Lehet, hogy jobban fogod érezni a hatását, mint a sok sz&r antibiotikumnak, amik csak a gyomrodat teszik tönkre, de ritkán segítenek. Olvass utána, hogy melyik ülőfürdő lenne jó a betegségedre.

Amúgy tényleg tökjó, hogy a moderátorok az én kérdésemet azonnal átrakták oda, ahová direkt nem akartam, ezt meg itt hagyják, mikor semmi köze a családi kapcsolatokhoz... na mindegy, ennyit erről.

2014. dec. 9. 07:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze az utolsó mondat nem neked szól, kérdező! Előző voltam.
2014. dec. 9. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!