Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációra kapott valaki...

Menstruációra kapott valaki görcsoldó injekciót? Hova adják be? Fáj?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

nem szoktak injectiot adni erre.

algoflex m, nospa, meristin (vényköteles).

a torna nagyon jót tesz, ellazítja az izmokat. Én 17 éve sportolok, csomószor erős görccsel mentem, edzés végére sokkal jobb volt, vagy elmúlt.

nemtudom ilyenkor miért kérnek bizonyos emberek felmentést.

2010. jan. 31. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a fenekembe kaptam hát nem volt kellemes érzés, de nagyon erős görcsre ajánlott.!
2010. jan. 31. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én már kaptam, mert annyira begörcsöltem és kihívtam a háziorvost. Én a combomba kaptam.
2010. jan. 31. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
első! a felsoroltjaid közül egyik sem vényköteles... és igenis szoktak adni injekciót akkut esetben...
2010. jan. 31. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

18:46

Nem tudod, miért kérnek felmentést???

Te nő vagy egyáltalán? Menzeszelsz?? Ha igen, akkor elég gyenge lehet..

Én első 2 napban ki sem tudok kelni az ágyból, ha mégis kikelek, összehányok mindent, összeesek!

Miért is kérek ilyenkor felmentést????... Mert olyan jól érzem magam bsszameg....

16/L

2010. jan. 31. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Combodba fájt a szuri? Hatott?
2010. jan. 31. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
A szuri sosem kellemes, de olyan erős görcsnél, aminél szurira van szükség, az ember már mindent bevállal, csak hogy elmúljon. Úgyhogy nem gáz, inkább megváltás!
2010. júl. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!