Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mist hasznaltam eloszor...

Mist hasznaltam eloszor tampont. Es felek hogy bent maradt. Azt erezni? Megneztem az ujjamal de semmit nem erzek deen neha olyan vagyok hogy bekepzelek dolgokat es ezert kerdeztem. Erezni ha bentmaradt? Ki fog jonni?

Figyelt kérdés
nyomtam is meg minden de nem jott.. elennoriztem.. es nem is e?zem.. lehet hogy bentmaradt?
2014. dec. 5. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szemetest ahová kidobtad a régieket és számold meg a dobozban lévőket, ha összeadva kijön a dobozon lévő darabszámmal, nincs benned egy se.
2014. dec. 5. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:
használj betéted és nem lesz ilyen gondod. A tamponnal csak a baj van
2014. dec. 5. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Rövid ujjaim vannak de én a mehszajamat is ki tudom tapintani. A mehszajamat nem tud atcsuszni, az csak szuleskor tágul nagyra. Mehszajamat mellett van egy kis hely még, ahova csúszhat, de az sem mély. Szerintem mindenképp éreznéd, ha ott lenne. Ha feldugod az ujjad, és nyomsz, és akkor sem érzed, akkor nincs ott.
2014. dec. 9. 15:40
 14/14 anonim válasza:
Úr Isten... Te inkább ne használj tampont, ha nem is tudod, hogy hogy "működik".
2014. dec. 12. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!