Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mist hasznaltam eloszor...

Mist hasznaltam eloszor tampont. Es felek hogy bent maradt. Azt erezni? Megneztem az ujjamal de semmit nem erzek deen neha olyan vagyok hogy bekepzelek dolgokat es ezert kerdeztem. Erezni ha bentmaradt? Ki fog jonni?

Figyelt kérdés
nyomtam is meg minden de nem jott.. elennoriztem.. es nem is e?zem.. lehet hogy bentmaradt?
2014. dec. 5. 20:05
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ertelmes valszt...
2014. dec. 5. 20:08
 2/14 anonim válasza:

A tamponnak van ilyen hosszú kis zsinórkája. Ha felhelyezed, a zsinór kilóg. Ha megtelt a tampont, ezzel tudod kihúzni.

Ha rosszul helyezted fel a tampont, érzed.

Ha leszakadt a zsinór, vagy megpróbálod kinyomni, vagy elmész orvoshoz (nem ritka dolog, nem fognak meglepődni, zavarba hozni téged, nyugi.)

2014. dec. 5. 20:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Minek használsz tampont, ha azt sem tudod mit kell vele csinálni?-.-"
2014. dec. 5. 20:09
 4/14 anonim ***** válasza:
Jelentve. :D
2014. dec. 5. 20:10
 5/14 anonim válasza:

Ha teljesen felcsúszott, akkor nem fog kijönni, viszont nem tudom, hogy a méhedben éreznéd-e...nem hiszem...

Nem egy mindennapos dolog, tessék bemenni az ügyeletre, inkább nézzenek hülyének, ha kiderül, hogy nincs benned, mint hogy ott maradjon és begyulladjon...

2014. dec. 5. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Most komolyan nem emlekszel, hogy kivetted-e vagy nem?? Ha nem log ki zsinor, akkor valoszinuleg nincs marbent vagy felcsuszott. Utobbi eleg nagy szivas.
2014. dec. 5. 20:11
 7/14 anonim válasza:
Simán benn lehet felejteni egyébként... ÉN nem is ezen akadtam fenn. Inkább azon... bszki, milyen hosszú ujjaid vannak, hogy még a zsinór sem tud kilógni?! :D
2014. dec. 5. 20:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Kivettem amugy.. kettot egyszere nem lehet felrakni? Mert arra h kovettem emlekszem csak kicsit furinak erzem magam ott lent mert most hasznaltam eloszor..
2014. dec. 5. 20:13
 9/14 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy a méhszáj pár mm-es nyílásán felcsúszott egy kb. 1,5 cm átmérőjű tampon...

Amúgy ha kiszedted (amire lehet emlékezni), nem maradt benn, ha meg nem szedted ki, kilóg a zsinór és egyébként is éreznéd az ujjaddal.

2014. dec. 5. 20:17
 10/14 anonim válasza:
100%
Ha most használtad először, akkor nem rakhattál be kettőt egymás után! Vagy most mi van? :D Ahhoz tartom magam, hogy menj orvoshoz, de egy komplett kivizsgálásra!
2014. dec. 5. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!