Mist hasznaltam eloszor tampont. Es felek hogy bent maradt. Azt erezni? Megneztem az ujjamal de semmit nem erzek deen neha olyan vagyok hogy bekepzelek dolgokat es ezert kerdeztem. Erezni ha bentmaradt? Ki fog jonni?
A tamponnak van ilyen hosszú kis zsinórkája. Ha felhelyezed, a zsinór kilóg. Ha megtelt a tampont, ezzel tudod kihúzni.
Ha rosszul helyezted fel a tampont, érzed.
Ha leszakadt a zsinór, vagy megpróbálod kinyomni, vagy elmész orvoshoz (nem ritka dolog, nem fognak meglepődni, zavarba hozni téged, nyugi.)
Ha teljesen felcsúszott, akkor nem fog kijönni, viszont nem tudom, hogy a méhedben éreznéd-e...nem hiszem...
Nem egy mindennapos dolog, tessék bemenni az ügyeletre, inkább nézzenek hülyének, ha kiderül, hogy nincs benned, mint hogy ott maradjon és begyulladjon...
Nem hiszem, hogy a méhszáj pár mm-es nyílásán felcsúszott egy kb. 1,5 cm átmérőjű tampon...
Amúgy ha kiszedted (amire lehet emlékezni), nem maradt benn, ha meg nem szedted ki, kilóg a zsinór és egyébként is éreznéd az ujjaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!