Legalább már fél éve nem jött meg a menstuációm? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok de nem élek nemi életet, így nem tudom mitől lehet ez. Kezdek már egy kicsit beparázni.2014. nov. 26. 15:37
1/11 anonim válasza:
Hany evesen menstrualtal eloszor? Mindenesetre keress fel egy nogyogyaszt.
2/11 anonim válasza:
Olyan opció, hogy ORVOS, meg sem fordult a fejedben?
3/11 anonim válasza:
Tényleg hihetetlen, hogy ezzel nem mész nődokihoz. Később ha emiatt nem lehet gyereked, bánni fogod. A vizsgálat nem fáj, nem kell szégyellősködni, a doki lát naponta 100 puncit, nem fog meglepődni a tiéden sem, ez a munkája. Viszont féléves menzesz kimaradással már foglalkozni kell, mert egyáltalán nem normális állapot.
4/11 anonim válasza:
Szűz Mária sem élt nemi életet, mégis teherbe esett.
Szóval ideje elindulnod a babaruhákat megvenni...
6/11 anonim válasza:
Mindenképp nézesd meg magad nődokival
7/11 anonim válasza:
Húúú utolsó, jól megmondtad Neki a tutit, menő vagy nagyon!
8/11 anonim válasza:
Az 'utolsó' a 4-es idióta volt!
9/11 anonim válasza:
ciszta.....
anyukád tudja? nem beszéltél neki ilyenekről?
10/11 A kérdező kommentje:
Anyu tudja (csak nem tudott segíteni mert külföldön dolgozik), és azt mondta hogy attól lehet, hogy van egy kis súlyfeleslegem és az zavart be. Bár amikor kiírtam a kérdést rá pár napra meg is jött és most már max. 1 hónapot késik. Nődokihoz elmenni még nem tudok mert kiköltöztem külföldre és az ottani "TAJkártyám" még nem készült el. És a nyelvet sem beszélem, most is iskolában tanulok és amint már kicsit többet értek szerintem elmegyek és köszönöm a segítséget.
2015. febr. 7. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!