Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől tart mindig sokáig a...

Mitől tart mindig sokáig a menstuációm?

Figyelt kérdés

tavaly szeptemberben 13 évesen jött meg először.. akkor is kb 10 napig.. először azt hittem, hogy csak akkor, mivel első volt. Gondoltam majd rövidül, meg sokan mondták hogy nekik sokáig ki is maradt, miután először megjött nekik. Gondoltam hu de jó, akkor biztos velem is így lesz! Hát nem hogy ki marad, de még minden hónapban 10 napig van meg kb. :( az első nap szokványos, a 2-3 nap a legrosszabb, akkor kb 1 és fél óráig "bírom"... 4-5-6 nap enyhül, és mindig örülök, hogy na most tuti kevesebb ideig lesz meg.. :( hát nem... 7-8 az olyan semilyen, és a 9-10 meg szinte nincs már semmi, de akkor sem érzem magam biztonságban, mert akkor is érzem hogy még nem múlt el.... Na most június 14. a ballagás, és mindig kb 30-án,31-én vagy 1. vagy 2-án jön meg... na most még semmi... így bele fog "lógni" a ballagásba :( Mi tévő legyek? szoknyában leszek, és harisnyát sem szeretnék felvenni :S

14/L

2014. jún. 3. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy, majd idővel beáll rendesen.
2014. jún. 3. 16:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, majd kb 17 éves korod körül talán beáll szabályosabbra.
2014. jún. 3. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) És ballagáson mit csináljak? :O Szoknyában leszek, és mi 2 órás lesz :S
2014. jún. 3. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Vegyél fel valami szoros bugyogót
2014. nov. 26. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg tegyél be betétet
2014. nov. 26. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki fogod bírni
2014. nov. 26. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!