Tudom, nem nőből vagyok, ezt nem érthetem, de miért akarják olyan sokan tologatni a mensi idejét? Minden nap látok legalább egy ilyen kérdést.
Pl. nyaralás miatt. Nem szeretnék, hogy pont abban az egy hétben jöjjön meg, amikor végre elmennek nyaralni, strandolni.
Én más okot még nem hallottam.
"Jó lenne ha nem minden nap itt csorgatnád a nyálad, hanem valami értelmes dologgal foglalkoznál!"
Ez egy nagyon kulturált, érdemi válasz volt. Gratulálok. Szerintem kaphatnál a modiktól egy kis pihenőt.
Én csaj vagyok, de én sem értem. Bennem soha fel sem merült. Szerintem veszélyes is, ha túl gyakran avatkozik be valaki a természet rendjébe.
Mert piszok kellemetlen ha pont akkor jön meg minden velejáróval (görcsölés, vérzés, esetleg egyebek), amikor:
- épp vizsgám van aznap
- épp utazom valahova, vagy olyan programom van, ahol energikusnak kell lenni
- épp eljutottam egy fürdőhelyre nyaralni
- épp aznap tudnék hosszú idő után találkozni a párommal
Egyébként én nem szoktam "tologatni", mivel nem tudnám mivel, jön, amikor akarja, de néha valóban jól jönne pár nap késés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!