Tegnap vettem meg a Canesten Kombit, de annyi negatívot olvastam itt, és más oldalakon róla, hogy nem merem kipróbálni a hüvelytablettát! Sokan írják, hogy nem oldódik fel, fáj, csíp, stb. Ez igaz?
Szia!
Nekem nem vált be, de ez egyéni érzékenység kérdése. Rám azért nem kell alapozni, mert az egész betegtájékoztatót elolvasom, de elég lenne az "érzékeny egyéneknél" cím alattit, mert úgyis az vonatkozik rám. A fogamzásgátlók közül is a 4. fajta,vált be. Majdnem 1 évembe került találni egy fogamzásgátlót, ami megfelelő. Jó, hogy az orvosom nem adta fel, és minden 3 hónapos türelmi idő után, mikor visszamentem, és soroltam hogy mit okoz, csak azt mondta: "Nem baj, van másik. Lecseréljük."
Kedves 1#
Nem magamtól találtam ki,hogy ez való nekem! És mivel ilyet még sosem használtam,gondoltam előtte utána nézek,hogy mit hogyan kell és azzal szembesültem,hogy sokan rossz véleménnyel vannak róla,sokan írták,hogy darabokban maradt! Bár ezt annyira nem értettem,megijedtem,hogy talán ez mégsem olyan jó! De akkor ma kirpóbálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!