Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Sajnos a melleimen és a...

Rozika1234 kérdése:

Sajnos a melleimen és a hasamon striák jelentek meg. Szeretném eltüntetni, vagy legalább halványabbá tenni. Milyen krémet javasoltok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek csak lesz h évek múlva tűnnek el.. Hasznalhatsz erre való kremeket, de em biztos, h segít.
2014. okt. 19. 23:03
 2/3 anonim válasza:
Hány éves vagy??? csak mert én 13 és nekem is vannak. És neten azt olvastam, hogy testápolóval masszírozzad ott ahol a csíkok vannak (de finoman) és így elvileg halványodik, De ha ezt nem csinálod felnőtt korodra úgy is halványabbak lesznek :D
2014. nov. 10. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sajnos az utóbbi időben nem tudtam a kérdéssel foglalkozni. Egyébként 30 éves vagyok és a terhességem alatt jelentek meg, mert nem igazán fordítottam erre figyelmet, illetve csak testápolót használtam... "szóval az idővel halványul"-ban nem hiszek :(
2014. nov. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!