El kell h menjek vmi orvoshoz?
Figyelt kérdés
a menstr. rendszertelen, viszont fehér van bőven, azt hiszem a kelleténél is több... mit tanácsoltok, mit kezdjek magammal? L182010. jan. 29. 22:18
11/14 anonim 

válasza:

Hát abban nem vagyok biztos!Viszont a pattanásnak lehet hormonális oka,és ha a tea helyreteszi a hormonokat ez is elmúlik!Sok szerencsét hozzá!
12/14 A kérdező kommentje:
kb mennyi idő múlva hat?
2010. febr. 5. 21:19
14/14 Serpens válasza:
Menj orvoshoz. Ne aggódj nem tesz benned akkora kárt mint hiszed. Én is húztam-halasztottam de egyszer csak muszáj elmenni. Ha van pénzed mindenképpen magánorvost javaslok. Tudom nem mondok újat de ő orvos, látott már egyet s mást. Nem fog semmi fenn akadni. És ne aggódj (majdnem) minden nő jár nőgyógyászhoz. Semmi gáz nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!