Csomót találtam a hónaljamban, milyen orvoshoz menjek?
Csütörtökön fedeztem fel, vártam pár napot, hátha elmúlik magától, de nem úgy tűnik.
Nem tudom, hogy a háziorvosom vagy a nőgyógyász az illetékes ebben az esetben. Nincs túl sok időm, a hétvégén utazom külföldre hosszú távra, ennek mindenképp szeretnék a végére járni a jövő héten.
Köszi.
23/L
Elősör is háziorvoshoz..ha úgy látja gond van, ő úgy is eligazít a nőgyógyászatra, sebészetre ahová kell.
Milyen a csomód?
Egy, kis borsó alakú csomóról van szó, belül van, de nem mélyen.
Most hogy tapogattam, találtam még egyet, az sokkal kisebb. :o
Én se hiszem, hogy rögtön nyirokcsomó-rákról lenne szó, de nem merek kivárni, mert nincs időm. :(
Hónaljával nőgyógyászhoz... nah ezt hogy kombináltátok össze? Mert ha valamivel alatta van akkor megértem, mert az a mellhez tartozik, de a hónalj nem.
Egyébként ha borotválod akkor sima szőrtüszőgyulladás lesz. Kb 2 hét is lehet míg elmúlik, de azért menj el háziorvoshoz. Igen, háziorvoshoz.
Az én nőgyógyászom mindig megvizsgálja a melleimet és utána a hónaljamat is, (mellrák) ezért gondoltam rá.
De tényleg a háziorvosnál fogom holnap kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!