Menjek orvoshoz vagy várjak még? Kóros ez egyáltalán?
Júliusban volt utoljára rendszeres menstruációm. Akkor rendesen 27 napra megjött, ahogy eddig már évek óta.
Viszont augusztusban késett 13 napot (14-e helyett 27-én jött meg), és most, szeptemberben is már ugye 23-án meg kellett volna jönnie, de azóta sincs semmi jele.
Várjak még vagy menjek orvoshoz? Egyáltalán baj ez vagy lehet ilyen normális esetben is?
Köszi
24L
ui: Terhes nem lehetek semmiképp!
igen, ez kóros és igen, menj orvoshoz
ha lelkiismeretes, akkor endokrinológushoz és kivizsgálásra küld (labor), ez ne normális, már rég be ellett volna állnia pontosra, itt valami hormonális gond van
ha valaha babát akarsz majd, akkor feltétlenül menj orvoshoz, nekem pajzsmirigy túlműködéssel voltak 43-52 napos ciklusaim, ezt feltétlenül kezeltetni kell
Köszi a válaszokat. Endokrinológushoz csak a nőgyógyászon keresztül juthatok el, vagy a sima háziorvos is beutalhat? (Csak ha a nőgyógyász nem küldene el esetleg...)
Én is hormonproblémára gyanakszom, mert a hajam is nagyon hullik.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!