Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » El kell h menjek vmi orvoshoz?

El kell h menjek vmi orvoshoz?

Figyelt kérdés
a menstr. rendszertelen, viszont fehér van bőven, azt hiszem a kelleténél is több... mit tanácsoltok, mit kezdjek magammal? L18
2010. jan. 29. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen menjél el, szerintem valami hormonális zavar lehet nálad.
2010. jan. 29. 22:19
 2/14 A kérdező kommentje:
miért akkor mi a "normális"??? és mitől alakul ki a hormonzavar, van vmi külső hatása h megelőzhessem és egyúttal elkerüljem a nőgyógyászt??
2010. jan. 29. 22:24
 3/14 anonim válasza:
100%
nincs, nyomás az orvos
2010. jan. 29. 22:28
 4/14 A kérdező kommentje:
nem merek :(
2010. jan. 29. 22:29
 5/14 anonim ***** válasza:
A rendszertelen menstruáció, a sok fehér folyás ez nem normális. Ne félj! Minden nő eljut a nőgyógyászhoz, mert nőkből vagyunk. És azért van a nőgyógyász orvos is, hogy segítsen rajtunk.
2010. jan. 29. 22:44
 6/14 anonim ***** válasza:

A rendszertelen ciklusra és a fehérfolyásra nagyon jó a palástfű!Gyógynövényboltban beszerezheted.Egy teáskanálnyit leforrázol 2,5 dl vízzel.ezt elkortyolgatod.Naponta két csésze helyrehoz!Ez a gyógynövény jó hormonális zavarokra,fehérfolyásra,a rendszertelen ciklusra,és méh vagy petefészekgyulladásra is kiváló!

Mivel neked a rendszertelen ciklusra kell legfőképpen,úgy a leghatásosabb,ha cickafarkfűvel kevered.Sok sikert!

2010. jan. 30. 06:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Orvoshoz menni nem mersz, de nem elmenni az orvoshoz mersz, amikor ilyen problémád van? Én azt gondolnám, hogy az utóbbihoz kell több merészség. :)
2010. jan. 30. 08:12
 8/14 A kérdező kommentje:

hátigen azt hiszem ez a helyzet... :D

egyébként a tea fogyasztással elkerülhetném a nőgyógyit?! akkor rendbejön meg minden, s nem lesz rá panaszom, amit közölnöm kéne neki... ha mégis rászánnám magam elmondanátok mégis hogy működik ez az egész? meddig tart?

2010. jan. 31. 22:34
 9/14 anonim ***** válasza:

A tea-javasló vagyok.Én azt tanácsolom próbáld ki a gyógynövényből készült főzetet,iszogass napi 2 csészényit,és meglátod rendeződik-e a probléma.Hidd el segíthet,sokan esküsznek rá!

A nőgyógyászati vizsgálat (ha mégis emellett döntenél) nem tragikus,és rövid ideig tart,tehát ne tarts tőle!És különben is minden nőnek át kell esnie rajta előbb-utóbb.

Márcsak az évenkénti rákszűrés miatt is,ami nagyon fontos!Szóval bátorság!

2010. febr. 1. 20:38
 10/14 A kérdező kommentje:
ez a tea segíthet a fokozott pattanásaim eltüntetésében is? :)
2010. febr. 3. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!