Nagyon fáj a puncimm! Mit csináljak?
égető érzés. De nőgyógyászhoz nemakarok menni mert még csak 15 éves vagyok!
egy ideje észrevettem hogy teljesen piros...illetve égető éretű :S mit csináljak? (no nőgyógyász..valami itthoni módszer nincs?)
A nőgyógyász azért lenne mindenképpen jó választás, mert itt három odavetett mondatból (Amiből kettő az, hogy nem akarsz nőgyógyászhoz menni.) akarunk okosakat kihámozni, amire így nem sok esély kínálkozik. A lényeg az lenne, hogy a doktor bácsi megvizsgál, kenetet vesz, azt elküldik tenyésztésre, megállapítják, mi a a bajod és arra való gyógyszert írnak, amitől meggyógyulsz. Itt viszont a hozzászólók látatlanban adnak tanácsot, vizsgálat, tenyésztés nélkül, ráadásul egyikük sem orvos. Így viszont ebben az esetben több kárt csinálhatnak, mint hasznot.
Kérd meg anyukádat, hogy vigyen el nőgyógyász bácsihoz, mert ilyesmivel nem szabad viccelni! Komoly bajod lehet egy félrekezelt fertőzéstől, akár meddővé s válhatsz!
Elozo valaszolonak: En is ugyanezt tanacsoltam, de frankon lepontoztak a tobbiek, nem ertem miert! Pedig abszolut nem irtam hulyeseget, az egy teny, hogy a sok huvely- es/vagy petefeszekgyulladas ,foleg kezeletlenul, hegesen gyogyul meg, ennek kovetkezteben egy ido utan (minel tobbszor van gyulladas) elzarodhatnak a petevezetekek stb, sulyos meddosegi problemakhoz vezethetnek.
Nem ijesztgetni akartam a kerdezot ,de ezek tenyek! Es mar 15even eleg idos ahhoz, hogy merlegelje a nemzokepesseget a felelmevel szemben. Ha vkinek nem tetszett az oszintesegem, sajnalom, de ezert nem kellene lepontozni. En legalabb nem online diagnozist allitok fel laikuskent, hanem inkabb abba az iranyba terelem, hogy orvoshoz menjen ongyogyitas helyett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!