Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A sok maszturbálás késlelteti...

A sok maszturbálás késlelteti a menstruációt, mert már 2 és fél hónapja, hogy nem jött meg?

Figyelt kérdés
Egymás után többször is elélveztem és sokat masztiztam az utóbbi időkben. DE nem tudom megállni, hogy ne csináljam. 13/L kérlek segítsetek!

2014. nov. 13. 19:30
1 2 3
 11/22 Sowilo ***** válasza:
Nem lehet.
2014. nov. 15. 20:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha minél kevesebbet masturbálnál, mert van olyan veszélye, hogy annyira hozzászoksz, hogy nem lesz igazán jó a pároddal később!
2014. nov. 16. 09:34
 13/22 Sowilo ***** válasza:
57%

A nők egy része képtelen, vagy alig képes orgazmusra. Ha egyet közülük megkérdezel, 99%, hogy azt mondja, nem maszturbált még soha, vagy csak nagyon ritkán. Rossz kifejezés, de nem tanulták meg úgy használni a vaginájukat, ahogyan azt lehetne, nem ismerik eléggé a saját testüket.

Kérdező, még mindig ne félj, nem probléma ha fiatalon kezded, legalább több időd marad megismerni a tested, mielőtt a szexre kerülne a sor.

/a fiúkat azzal szokták ijesztgetni, hogy kiszőrösödik a tenyerük.../

2014. nov. 16. 14:04
 14/22 anonim ***** válasza:
A maszturbáció nincs hatással a menstruációra.
2014. nov. 16. 22:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 17. 18:39
 16/22 anonim válasza:
szia. én ugyanilyen voltam, majd idővel beáll rendszeresre, én 15 voltam amikor beállt, és kb én is 13 évesen kezdtem felfedezni, 16 voltam, h fiuval szexeltem először és irtó nagy csalódás volt, mert én jobban csináltam magamnak mint ő nekem :D
2014. nov. 19. 11:05
 17/22 Sowilo ***** válasza:
0%

# 16

Bizonyára te is csalódást okoztál neki, a fiúk általában 13 éves korban már évek óta cibálják a lompost...:)

2014. nov. 19. 18:28
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Legalábbis te utolsó!,maradjon is meg ez az örömed, mást ugysem érdemelsz...
2014. nov. 20. 08:23
 19/22 anonim ***** válasza:

A maszturbálásnak semmi köze a lányok, nők ciklusához. Közvetlenül! Közvetetten van, ugyanis ha piszkos kézzel csinálja és össze szed valami fertőzést az viszont már befolyásolhatja.

Az egyház bűnnek tartja. De már annyi mindenről kiderült hogy egyáltalán nem úgy van ahogy az egyház állítja. Ez is így van szerintem.

Viszont a nők lelki fejlődését a túl sok masztizás negatívan befolyásolhatja. Orvosok szerint a heti 2-3 alkalom a normális. De olvastam olyat is, hogy hasonló korú lány napi 10(!) alkalommal csinálta. Az már egy kicsit gáz, szerintem és mások szerint is. De még a lány szerint is.

2014. nov. 20. 09:09
 20/22 Sowilo ***** válasza:

# 18

Nem tudom mivel váltottam ki ezt a megnyilvánulást belőled, de írhatnál egy privátot, ha ennyire haragszol rám valamiért.

2014. nov. 22. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!