Maszturbálás okozhat hüvelyviszeketést?
Figyelt kérdés
ha nem,akkor mitől lehet,hogy nagyon viszket? (nem hiszem hogy hüvelygomba lenne,mert annak más tünetei is vannak-ahogy utánanéztem,rájöttem) De semmi se kizárt. (14 vagyok)2014. okt. 30. 15:48
1/6 A kérdező kommentje:
és elég "büdös"váladék folyik.volt már ilyen csak akkor még jobban égett,és semmit nem tettem ellene,de elmúlt.kicsit fáj is a hasam alatt és két hónapja nem jött meg.(szűz vagyok) meg akkoris,mikor törlöm.
2014. okt. 30. 15:58
3/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, miért múlna el magától.
Esetleg nem tiszta kézzel nyúltál magadhoz, attól lehet. Doki kéne.
4/6 anonim válasza:
Okozhat ha nem tiszta kézzel, vagy tárggyal nyúlsz magadhoz, vagy ha durván és felsérted, persze más úton is kaphatsz gombát, vagy fertőzést. Menj orvoshoz, erre kell valami kezelés.
5/6 anonim válasza:
ilyen tünetekkel mindig orvoshoz kell menni, mert az esetek nagy százalékában nem múlnak el csak úgy, és súlyos szövődményei is lehetnek.
6/6 anonim válasza:
A viszketés és a büdös folyás gombára utal.
Canesten combit próbáld meg és ha mégsem múlna el 3-4 nap alatt, akkor marad az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!