Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Maszturbálás okozhat hüvelyvis...

Maszturbálás okozhat hüvelyviszeketést?

Figyelt kérdés
ha nem,akkor mitől lehet,hogy nagyon viszket? (nem hiszem hogy hüvelygomba lenne,mert annak más tünetei is vannak-ahogy utánanéztem,rájöttem) De semmi se kizárt. (14 vagyok)

2014. okt. 30. 15:48
 1/6 A kérdező kommentje:
és elég "büdös"váladék folyik.volt már ilyen csak akkor még jobban égett,és semmit nem tettem ellene,de elmúlt.kicsit fáj is a hasam alatt és két hónapja nem jött meg.(szűz vagyok) meg akkoris,mikor törlöm.
2014. okt. 30. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Magától elmúlik
2014. okt. 30. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, miért múlna el magától.

Esetleg nem tiszta kézzel nyúltál magadhoz, attól lehet. Doki kéne.

2014. okt. 30. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Okozhat ha nem tiszta kézzel, vagy tárggyal nyúlsz magadhoz, vagy ha durván és felsérted, persze más úton is kaphatsz gombát, vagy fertőzést. Menj orvoshoz, erre kell valami kezelés.
2014. okt. 30. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
ilyen tünetekkel mindig orvoshoz kell menni, mert az esetek nagy százalékában nem múlnak el csak úgy, és súlyos szövődményei is lehetnek.
2014. okt. 30. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A viszketés és a büdös folyás gombára utal.

Canesten combit próbáld meg és ha mégsem múlna el 3-4 nap alatt, akkor marad az orvos.

2014. okt. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!