Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációs szerű görcs...

Menstruációs szerű görcs lehet ettől?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom hogy fogalmazzam nem akarok hülyének látszani bár meglehet hogy az vagyok ha már ilyen problémám adódik. Szóval masztiztam de nem a kezemmel és mikor befejeztem láttam hogy véres. De nem olyan fészesen csak pár pötty. Aztán ma reggel nem volt semmi de délutánra véres voltam és elkezdtem görcsölni. Na már most lehet hogy felsértettem magam odabent és attól görcsölök vagy ez nem függene össze a nagyobbacska vérzéssel. Vagy megjött és pont "jókor" hogy frászt kapjak. Szeretnék normális válaszokat kapni szóval mindenkinek köszönöm aki nem hurrog le rögtön-

2014. okt. 8. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy!
2014. okt. 8. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen már vártam ezt a választ XD akkor lehet megszállt rögtön a szent lélek is nem?
2014. okt. 8. 15:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Neked kell tudni, hogy mikor kell megjönnie, ha ciklus közepén tartasz, akkor nyilván nem az elvileg, de ha pont mostanra esedékes, akkor szerintem csak az... Szoktál máskor is görcsölni?

Normális segédeszközzel csináltad, vagy valami répával/uborkával/szoborral/malacpersellyel?

2014. okt. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!