Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonprobléma vagy inkább...

Hormonprobléma vagy inkább csak örököltem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és az átlagnál sokkal szőrösebb. Az államon, az ajkaim felett, a mellkasomon, a mellbimbóim körül a hasamon, a fenekem külső belső részén, a karomon, hónaljamon, combomon erős fekete szőrök nőnek egyre sűrűbben a lábamról meg nem is beszélve olyan mint egy férfinak.

A menstruációmkor pedig nagyon fájdalmas görcseim vannak, a vérzés gyenge de a görcseim nagyon erősek. Voltam is emiatt kórházban mert lement a vérnyomásom és összeestem, erős fájdalom csillapítót és infúziót kaptam vénásan. Szerintem ezek mind hormonproblémákra utalnak, de a családomban van néhány tag aki szintén szőrös, lehet csak örököltem?! Endrokinológushoz kéne mennem de a házi orvosom nem szokott beutalót adni.

Mi tévő legyek? Annyira lerontja az önbizalmam és ilyenkor azt kívánom hogy bárcsak inkább fiúnak születtem volna.

2014. szept. 6. 09:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet,hogy a rokonaidnak is van valami problémája, csak őket már nem zavarja. neked viszont érdemes lenne felkeresni egy endokrinológust(olyan meg nincs, hogy nem ad beutalót, akkor válts háziorvost ha van rá lehetőséged).

esetleg nőgyógyászhoz is elmehetsz, ő is tud adni beutalót endokrinológiára.

2014. szept. 6. 10:03
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Igen lehet hormonprobléma, és még akár az is lehet, hogy a család többi tagjának is ez van ;) Abból semmi baj nem származhat, ha felkeresel egy endokrinológust.

A háziorvostól már kérted a beutalót és nem adott, vagy csak feltételezed, hogy nem fog adni?

2014. szept. 6. 10:04
 3/6 anonim válasza:
100%

Nos,haziorvosodnak kell adni beutalot vagy elmesz a korhazba idopontot kerni.

Mi ezt nem tudjuk megmondani,hogy genetikai alapon vagy hormoni alapon van gondod.

De minel elobb lepj e ugybe.

2014. szept. 6. 10:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, minél előbb lépni fogok ez ügyben.

A házi orvosom még a nagyon beteg embereknek is csak pénzért adott eddig beutalót, de majd valahogy megpróbálom hátha nekem ad.

2014. szept. 6. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet,de nekem örökletes,anya is ilyen.
2014. szept. 6. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász is adhat beutalót, de szerintem suliorvos is. Ha házidoki ilyen esetben sem ad, vagy csak pénzért, váltani kellene.
2014. szept. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!