Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hormonprobléma miatt ilyenkor...

Hormonprobléma miatt ilyenkor hová tudok fordulni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a hormonális problémák kivizsgálásával endokrinológus foglalkozik, de ahol én élek, itt nincs ilyen. Viszont egyértelműen hormonproblémáim vannak, amit ki szeretnék vizsgáltatni, hormonvizsgálatot szeretnék csináltatni. Egyrészt bőrprobléma, másrészt menstruációs probléma miatt.

Ilyenkor kihez tudok fordulni? Háziorvos is el tud küldeni ilyen hormonvizsgálatra? És ha igen, ő tud is kezelni? Vagy külön nőgyógyász és külön bőrgyógyászhoz kell mennem?

Előre is köszönöm, aki válaszol.:)

2014. jún. 22. 15:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Háziorvos nem tud elküldeni, el kell jutni egy endokrinológushoz.
2014. jún. 22. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:

De az nálunk nincs. Legközelebb hozzánk talán 60 km-re van vagy még messzebb.

Egyszer a nőgyógyászaton mondták, hogy kérdezzek rá a háziorvosnál.

2014. jún. 22. 16:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Most hiába nincs, ő foglalkozik ezzel. Másnak nincs jogosultsága hormonvizsgálatra küldeni.
2014. jún. 22. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Háziorvos csak egy-két hormont tud megnézetni, a nemi hormonokat nem.

Nőgyógyász tud rá beutalót adni, de az ilyen problémákat a nőgyógyászok nagy része félrekezeli. Vagy is nem is azt mondanám, hogy félrekezeli....ad fogamzásgátlót, aztán örüljél magadnak. Nagyjából ennyivel el szokták intézni.

2014. jún. 22. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Leírnád milyen tüneteid vannak? Én is pont most nyomozok az ügyben, a háziorvosom sajnos annyira egy tehetetlen ember, egy sima vérvételért könyörögnöm kell neki.....

Úgyhogy most én is próbálom keresgélni merre induljak. A bőrgyógyásznál kiderült, hogy nem valószínű, hogy felületi kezelés elég lenne.

2014. júl. 16. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!