Szerintetek az normális hogy ha megjön a menstruáciom akkor sohasem görcsöl a hasam? Ez normális mert a környezetemben lévő nők/lányok-nak mindig görcsölni szokott de nekem nem. 14/L
Figyelt kérdés
Már kicsivel több mint 2 éve megjött és egyszer se görcsölt a hasam és semmi fertőzésem sincs.2014. nov. 11. 16:45
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem. (Miért lenne?😃 akkor már egykicsit sokat szenvednénk a pasikhoz képest)Tesómnak, anyumanak sem szokott (legalábbis nem szoktak emiatt panaszkodni, pedig nekik nagyon kicsi a fájdalom küszöbük.)
Nekem is csak az elsőknél, 11-12 éves koromban fájt.
16/lány
2/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek fáj, az nem baj, ha fáj, inkább örülj neki. Én mióta sportolok, azóta csak érzem a menstruációt, de nincsenek olyan szörnyű görcseim, mint régen.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben akkor nem csak én vagyok így ezzel....:)))
köszönöm a válaszokat..! :D
2014. nov. 11. 19:04
4/5 anonim válasza:
Mázis vagy és élvezd ki. Kb. nekem is ez volt, de mióta aktív szexuális életet élek... jujj, szédülés, hnyinger, ájulás-érzés, gyengeség, felállni alig bírok sokszor. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!